Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти з фото
 


Відповісти
 Риба домашня,як консерва
Ярка
14 березня 2012 14:41
Повідомлення #1


Молода господинька
  • 34

Репутація: 276
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 280
Реєстрація: 15.03.2011

ICQ:12345

Бали: 1026
Риба домашня,як консерва

1 кг скумбрії(в оригіналі оселедця),
400 гр.цибулі,
0,5 скл.олії,
2 пакети чорного чаю,
1,5 склянки окропу для чаю,
1,5 ч.л.солі,
перець духм'яний -5 шт,
перець горошком- 5 шт.,
лавровий листочок-4 шт.
Рибу почистити,нарізати кусочками,посолити.Нарізати цибулю півкільцями.Чай запарити сильний,охолодити.
В каструлю з грубим дном(я брала гусятницю) викласти шар цибулі,тоді риба,посипати горошками перцю,тоді цибуля.Зверху вилити олію,потім чай.Поставити варити на 2,5 години на малому вогні.Спочатку нехай закипить на великому,а потім зменшити газ,щоб по трошки кипіла.За 10 хвилин до готовності кинути лавровий лист.Смак виходить дійсно як з консерви і кісточки м'ягкі.Рецепт з поваренок.ру.Смачного.
Перейти на початок сторінки
Soni
14 березня 2012 14:58
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2582
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1878
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:165706919

Бали: 6836
Цитата: Ярка
Риба домашня,як консерва

Класний рецепт, дякую, ну люблю я таку рибку мушу зробити
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти
1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 20 квітня 2014 03:29



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Міні-радіо Дрімфуд
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Ірка-Шкірка
Ірка-Шкірка
Сьогодні в23:16:06

сяняНЯНЯ,
попробуй збити по моєму рецепту
Відповісти
сяняНЯНЯ
сяняНЯНЯ
Сьогодні в21:34:12

Ірка-Шкірка,
я до вже збитого масла по ложці добавляю пудинг і далі збиваю, і ще не встигаю до кінця видати той пудинг як вся маса зтинається...
Відповісти
Діана
Діана
Сьогодні в07:56:15

Привіт!у мене питання,я бізе вже пекла, але без конвекції, чи можна її використовувати в даному випадку і коли включати??&
Відповісти
Натонька
Натонька
Сьогодні в06:32:53

йой дівки, купила м на паску всьо крім дріжджів! Шо то мені таке сталося?
Відповісти
Ірка-Шкірка
Ірка-Шкірка
Вчора в23:48:53

Цитата: сяняНЯНЯ
Скільки не роблю,постійно зтинається!

тобто звурджується? я до гарячого пудингу даю масло, вимішую ложкою, а коли стає тепле - збиваю - сьогодні так само готувала пудинговий крем до "Кори дуба"
Відповісти
Натонька
Натонька
Вчора в23:12:44

сяняНЯНЯ,
в мене теж таке
Відповісти
сяняНЯНЯ
сяняНЯНЯ
Вчора в22:51:19

Маю постійно проблему з пудинговим кремом! Скільки не роблю,постійно зтинається! Вже охота відпадає взагалі його робити...в чому може бути проблема?
Відповісти
angelina
angelina
Вчора в22:18:45

Рімма,
не пекла сьогодні,встигла вчора no
Відповісти
Oksanochka
Oksanochka
Вчора в20:48:35

Вася,
ух ти який молодець!!!!!хвались тодi
Відповісти
Oksanochka
Oksanochka
Вчора в20:47:46

Рімма,
я от сьогоднi пекла а що робити? не сидiти ж цiлу нiч!
Відповісти

   
Ми в Соц.Мережах
 
Давайте дружити в соц. мережах!
Наші друзі >>
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 8
Гостей: 1
Користувачі: Оксана Черньова
Роботи: Google Bot, robot Bot, MSN Bot, Yahoo Bot, Yandex Bot, crawl Bot

Останні 20 відвідувачів на сайті: HeereMaLNaire, Оксана Черньова, tanya_mospan, KotlyarevskaM, Vittusalix, muzarom, Маруся, lyudmula, ro_sa, Zhanetta, Ariel, Oksana_sx, yanis, mila.suhowetska, Марія Митник, ro160782lmv, Natalyadiva, Iryna_Lviv, Milankajaw, Svetatof

Нове на форумі
 
Що в нас нині на столі - 7
  Пише Марія Митник (Учора, 20:05)
Великдень
  Пише Натонька (Учора, 19:50)
Гумор
  Пише lana (Учора, 16:57)
Марчик - син uliana_y
  Пише Darka (Учора, 06:20)
Мої смаколики
  Пише Darka (Учора, 06:16)
Ласкаво прошу до мене в гості
  Пише Ірка-Шкірка (18 квітня 2014 23:53)
Їстівні картинки для тортів. Підложки золото/срібло
  Пише Pito4ka (18 квітня 2014 10:29)
Всеукраїнський Євромайдан
  Пише lana (17 квітня 2014 20:39)
З Днем народження ! - tanusha158 (Таня)
  Пише Darka (17 квітня 2014 20:13)
14 квітня - День народження у G-linka.
  Пише oksana d (17 квітня 2014 20:03)
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100