Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


2 сторінок 1 2 Далі >>
Відповісти
 крем - сир, Сирок зі смаком топленого молока
Канарейка
12 березня 2012 13:32
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1335
Реєстрація: 8.10.2010

ICQ:--

Бали: 2959
Нещодавно готувала ось такий сирочок зі смаком топленого молока. Дуже цікавий на смак, простенький в приготуванні і може підійти як намазка на солодкі і несолодкі канапе.


Отже для приготування нам потрібно:

2 пачки ряжанки,

Кладем її в морозилку. Через нічку витягаєм, перекладаєм на дрібненьке сито або марлю і вже як стече вся сирватка сирок буде готовий.



По консистенції сирок схожий на ніжний крем . Тому ми його з'їли просто так, ні на що не намазувавши. Правда робила 1/2 порції для проби, хоч потім пожалкувала. От такий вийшов сирок. Рецепт з нету.
Смачного !!!!!!!
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
8 квітня 2012 18:41
Повідомлення #11


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
я робили такий сир смакота дякую за рецепт.
Перейти на початок сторінки
olya25
9 травня 2012 12:31
Повідомлення #12


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 2
Реєстрація: 28.12.2011

ICQ:--

Бали: 84
Привіт дівчатка! Підкажіть, будь-ласка, ряжанку яої фірми ви брали, бо я взяла ряжанку "Добряна", то на ситі при розможуванні в результаті вийшло купа льоду і рідина, на сир не перетворилося
Перейти на початок сторінки
Канарейка
9 травня 2012 15:07
Повідомлення #13


Файна господиня
  • 51

Репутація: 950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1335
Реєстрація: 8.10.2010

ICQ:--

Бали: 2959
olya25,

Оля, ряжанка "Добряна" досить не погана, але ситко треба брати дуже дрібненьке, або ж краще марлю.
Перейти на початок сторінки
olya25
16 травня 2012 12:44
Повідомлення #14


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 2
Реєстрація: 28.12.2011

ICQ:--

Бали: 84
Канарейка, дякую за відповідь! На другий раз візьму марлю
Перейти на початок сторінки
yabloko71
16 травня 2012 20:03
Повідомлення #15


Молода господинька
  • 34

Репутація: 4
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 31
Реєстрація: 2.06.2011

ICQ:--

Бали: 116
Я тоже робила такий сирок, дуже дякую за рецепт! Яка смакота! Я рано до кави робила канапку, то цей сирок розмішала з двома ложечками меду, супер-пупер!! Дуже дякую!!!
Перейти на початок сторінки
 
« · Сир · »
2 сторінок 1 2 Далі >>
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 21 вересня 2019 20:33

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ (5 квітня 2018 01:10)
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka (3 квітня 2018 22:20)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 31
Гостей: 16
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100