Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Паляниця "Київська"
Фрезія
15 грудня 2011 14:36
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Паляниця "Київська"





Опара:
Борошно пшеничне 225 г
Вода 145 г
Дріжджі пресовані 7 г
Поставити опару і дати їй вибродити 3,5 години в теплому місці.

Тісто
Опара
Борошно 275 г
Вода 155 г
Молоко 60 г
Сіль 7 г
Цукор 10 г
Рослинна олія 10 г

Борошна при замісі тіста брати по рецепту, а кількість води може бути змінена.
Замісити дуже м"яке тісто і залишити на 1,5 години з однією обминкою.
Формувати круглий хліб дуже обережно, щоб не розірвалося тісто.
Покласти в круглу форму для випічки діаметром 21 см і висотою 9 см. Дати 1,5 год. розстойки. За цей час паляниця повинна вирости , перевищуючи край форми на 1-2 см.
Випікати протягом 35 хвилин при 260*.
Паляниця дуже пишна, м"якуш пуховий. Смачна!

Рецепт від Люди з ЖЖ.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 19 грудня 2018 09:35

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише Подоляночка (24 серпня 2018 20:55)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ (5 квітня 2018 01:10)
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka (3 квітня 2018 22:20)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 23
Гостей: 14
Користувачі: xapedTer
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100