Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Персиковий торт
Natalyadiva
8 червня 2009 23:23
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
ПЕРСИКОВИЙ ТОРТ

Рецепт цього торта я знайшла на сайті kyxarka.ru. Отож хочу поділитися з вами.

Бісквіт: 5 яєць, 6 ст.л. цукру, 6 ст. л. муки, неповна чайна ложка розпушувача.
Білки відділити від жовтків. Жовтки збити до побіління, додати 2/3 цукру і ще збити. Охолоджені білки збивати спочатку на малій швидкості, а коли появиться піна, то швидкість збільшити. В кінці збивання додати решту цукру і збити до устойчивих піків. Муку просіяти з розпушувачем. До жовтків додати половину білків, перемішати. Додати всю муку і легенько перемішати лопаткою. Потім додати решту білків і перемішати до однорідності. Випікати 10-12 хв при 180 С в прямокутній бляшці на застеленому пергаменті. Випікати краще бісквіт на день раніше.
Я готувала цей торт в круйлій роз'ємній формі діаметром 22 см. Випечений бісквіт розрізати на полоски шириною 3 см. Так як у мене корж був шириною 18 см, то вийшло 6 полосок. Нарізані полоски змастити абрикосовим джемом і звернути всі полоски по черзі в рулет.

Має получитися бісквітний корж трохи меншого діаметру, ніж діаметр форми.

Для крему збити 400 г вершків з 4-5 ст.л. цукру. Домашній сир (творог) десь 400 г перетерти з пакетиком ванільного цукру. Желатин (20 г) замочити в 100 г сиропу від консервованих персиків. Дати набухнути і нагріти в мікрохвильовці для розчинення. До сиру додати вершки, йогурт 450 г(в мене був з кусочками персиків) і желатиновий розчин, добре збити.
Корж пропитати сиропом від консервованих персиків.
Крем викласти з боків і зверху коржа, розрівняти і покласти в холодильник для застигання.
Банку (850 г ) консервованих персиків порізати на дольки і виклсти на застиглий крем. Желатин (10 г) замочити в 150 г сиропу від персиків, дати набухнути і розігріти в мікро. Залити поверхню торта желатином.
Поставити торт для застигання в холодильник.
Смачного!!!


Перейти на початок сторінки
уляночка
24 вересня 2009 19:40
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1389
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Наталя. я сьогодні собі в книжку переписувала рецепти, які б хотіла попробувати. Переписала твій ПЕРСИКОВИЙ ТОРТ. Але там у рецепті не вказано скільки треба давати сиру. Будь-ласка, скажи мені скільки приблизно його дати
Перейти на початок сторінки
 
« · Торти · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 21 вересня 2019 20:29

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ (5 квітня 2018 01:10)
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka (3 квітня 2018 22:20)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 22
Гостей: 12
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100