Дівчата,пекла я той торт - тепер можу сказати,шо він мій улюблений
.НШкода,що не маю фото, бо пекла у подарунок - гості були в шоці,скажу я вам чесно!! Не вірили,що таке можна зробити самому...Не зважаючи,що виходить він досить недешевим,але він того вартий!! Зрештою,живемо раз і на велике свято можемо позволити собі,коханій, таке шалене задоволення
Дивлячись,на купу складників і час,який забирає той торт,можна зробити висновок,що робити його тяжко....Я,наприклад,великим кондиторем себе не вважаю і до тих тортів,що виробляють наші дівчата мені далеко,але як не дивно цей тортик мені робився дуже легко і швидко.Тут головне зробити усе правильно - ї успіх гарантовано....
Дивлячись на події і ажіотаж останніх днів довкола того торта
( дівчатка наші і хочуть його спробувати,і бояться), з дозволу Наталочки, я позволю собі дати вам декілька порад,які сподіваюся заберуть ваш страх і додадуть охоти для приготування цього шедевра!
А то шедевр,повірте!!!!!
- радила би вам брати шоколад Корона або Рошен - чорний і молочний, а білий взяти "Міленіум" - брала саме такі і мені вийшло все супер!!!! Помітила,шо інший шоколад( Світоч) - топиться погано і утворює кумочки - в результаті не зможете його вимішати з вершками до однорідної маси і тої консистенції,що нам потрібна. І ще, я брала чорний шоколад з великим вмістом какао - щоб була потім помітна різниця між молочним і чорним мусами( я мала одну плитку 72% і одну 60%)
- треба добре збити вершки - до піків,але і не перестаратися,шоб не сталося масла
Якщо гарно збити вершки, то і сам мус буде пишнішим і шари вищі.
- ще момент: в рецепті вказано, що до розтопленого шоколаду додати желатин і потім ту масу змішати з вершками...Для тих,хто робить подібні торти вперше і шоб не було курйозів, раджу: розтопити з маслом шоколад....дати трошки вистигнути,потім додати до вершків і вимішати, а потім вже додати желатин(рідкий,але не гарячий - теплий) і знову вимішати.Бо у вас може скластися така ситуація,що шоколад з желатином схватиться швидко і ви вже не зможете його рівномірно вимішати з вершками......тут,у нас,з дівчатами таке траплялось
- та порція розрахована на тортівницю десь в діаметрі 24. Мені був потрібний більший торт,того взяла діамерт 28,відповідно збільшила кількість продуктів...Але тільки вершків - дала близько 900мл., і зовсім трішки цукру,а шоколад залишився по рецепту.
Наче,все!
З бескітом проблем не повинно бути - він дуже смачний!!!!!
Словом,дівчата,той торт вартий вашої уваги і грошей, бо він страшенно смачний!!!! Пробуйте і не бійтесь,врахуйте усі попередні помилки і у вас все вийде!!!!