Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 ТОРТ "ТРИ ШОКОЛАДА"
Natalyadiva
21 червня 2009 16:02
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
ТОРТ "ТРИ ШОКОЛАДА"

Рецепт найшла на сайті forum.say7


Шоколадний бісквіт:
100 г муки
100 г масла
2ст.л. цукру(до масла)
сіль на кінчику ножа, ваніл.цукор
плитка чорного шоколаду(100г)
11 г розпушувача для тіста
4 яйця,
130 г цукру(для білків)
Яйця розділити на білки і жовтки.
Масло збити з цукром, додати сіль і ваніл. цукор, розтоплений чорний шоколад, збити. Потім додати жовтки і ще раз збити.
Окремо збити білки з цукром до стійких "піків".
Муку просіяти і змішати з розпушувачем.
До шоколадної маси додати збиті білки і муку,перемішати.
Роз"ємну форму змастити маслом, викласти тісто і пекти при темп. 160 С 25-30 хвилин.
Вистиглий бісквіт кладемо в форму і по колу трошки надрізати, щоб був зазор між бісквітом і формою, пропитати любим сиропом. Зсередини форми викласти тверду плівку, бо торт буде трохи вище бортиків форми.

Мусс з чорного шоколаду:
чорний шоколад 200г
масло 30г
вершки жирні 200г
желатин 8г
1 ст.л. лікеру

Мусс з молочного шоколаду:
молочний шоколад 200г
масло 30г
вершки жирні 200г
1 ст. л. лікеру
желатин 8г

Мусс з білого шоколаду:
білий шоколад 200г
масло 30 г
вершки жирні 200г
1 ст.л.лікеру
желатин 8г

Готуємо мусс з чорного шоколаду:
Желатин 24г замочити в 100 г вершків, ця кількість на 3 мусса. Охолоджені вершки 600 г збити розділити на 3 частини( по 200 г на кожен мусс) і покласти в холодильник. Чорний шоколад поламати на кусочки, масло і покласти на маленький вогонь і розтопити, постійно помішуючи. потім додати набухший желатин8г і прогріти.Трохи остигне, додати збиті вершки 200г, перемішати.
Готовий мусс викладаємо на бісквіт зверху і з боків, розрівняти. Покласти в холодильник.
Так само готуємо мусс з молочного шоколаду і викладаємо на чорний мусс і готуємо білий мусс - зверху на молочний.
Торт покрити білою глазуррю:
біілий шоколад 100 г, молоко 50 г, масло 50 г. І прикрасити.
Перейти на початок сторінки
Христя
8 лютого 2012 18:19
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Дівчата,пекла я той торт - тепер можу сказати,шо він мій улюблений :winked:.НШкода,що не маю фото, бо пекла у подарунок - гості були в шоці,скажу я вам чесно!! Не вірили,що таке можна зробити самому...Не зважаючи,що виходить він досить недешевим,але він того вартий!! Зрештою,живемо раз і на велике свято можемо позволити собі,коханій, таке шалене задоволення :love:

Дивлячись,на купу складників і час,який забирає той торт,можна зробити висновок,що робити його тяжко....Я,наприклад,великим кондиторем себе не вважаю і до тих тортів,що виробляють наші дівчата мені далеко,але як не дивно цей тортик мені робився дуже легко і швидко.Тут головне зробити усе правильно - ї успіх гарантовано.... :winked:

Дивлячись на події і ажіотаж останніх днів довкола того торта :smile: ( дівчатка наші і хочуть його спробувати,і бояться), з дозволу Наталочки, я позволю собі дати вам декілька порад,які сподіваюся заберуть ваш страх і додадуть охоти для приготування цього шедевра! :smile: А то шедевр,повірте!!!!! :winked: :love:

- радила би вам брати шоколад Корона або Рошен - чорний і молочний, а білий взяти "Міленіум" - брала саме такі і мені вийшло все супер!!!! Помітила,шо інший шоколад( Світоч) - топиться погано і утворює кумочки - в результаті не зможете його вимішати з вершками до однорідної маси і тої консистенції,що нам потрібна. І ще, я брала чорний шоколад з великим вмістом какао - щоб була потім помітна різниця між молочним і чорним мусами( я мала одну плитку 72% і одну 60%)
- треба добре збити вершки - до піків,але і не перестаратися,шоб не сталося масла :smile: Якщо гарно збити вершки, то і сам мус буде пишнішим і шари вищі.
- ще момент: в рецепті вказано, що до розтопленого шоколаду додати желатин і потім ту масу змішати з вершками...Для тих,хто робить подібні торти вперше і шоб не було курйозів, раджу: розтопити з маслом шоколад....дати трошки вистигнути,потім додати до вершків і вимішати, а потім вже додати желатин(рідкий,але не гарячий - теплий) і знову вимішати.Бо у вас може скластися така ситуація,що шоколад з желатином схватиться швидко і ви вже не зможете його рівномірно вимішати з вершками......тут,у нас,з дівчатами таке траплялось :sad:
- та порція розрахована на тортівницю десь в діаметрі 24. Мені був потрібний більший торт,того взяла діамерт 28,відповідно збільшила кількість продуктів...Але тільки вершків - дала близько 900мл., і зовсім трішки цукру,а шоколад залишився по рецепту.

Наче,все! :smile: З бескітом проблем не повинно бути - він дуже смачний!!!!!

Словом,дівчата,той торт вартий вашої уваги і грошей, бо він страшенно смачний!!!! Пробуйте і не бійтесь,врахуйте усі попередні помилки і у вас все вийде!!!! :winked:

--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
Pakahontas
8 лютого 2012 19:29
Повідомлення #3


Молода господинька
  • 34

Репутація: 31
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 78
Реєстрація: 21.04.2011

ICQ:--

Бали: 231
Підтримую слова Христі торт дійсно дуже смачний . Пекла на Новий рік я і наші друзі були в захваті. Торт на перший погляд важкий в приготування теж довгий час вагалася , фото немає забули зробити наступного разу сфотографую обов'язково.Пробуйте не пожалієте :wink:
Перейти на початок сторінки
Tatiana
8 лютого 2012 19:36
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 557
Група: Кондитер
Повідомлень: 963
Реєстрація: 9.07.2011

ICQ:--

Бали: 2747
Дуже сподобався торт "Три шоколади". Буду такий робити. Христя,дякую за такий докладний опис приготування самого торту, за нюанси приготування.
Natalyadiva, Христя, дівчатка, дякую !
Перейти на початок сторінки
Karolina
19 лютого 2012 14:03
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 191
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 410
Реєстрація: 22.01.2011

ICQ:--

Бали: 712
Пекла я цей торт,ну дуже він смачний!!!Дякую Христі за те що намовила мене його робити і все детально пояснила.

--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
Перейти на початок сторінки
oksenya75
24 лютого 2012 10:52
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 303
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 619
Реєстрація: 23.09.2010

ICQ:--

Бали: 1381
Вчора до свята тортик пекла - Три шоколади. Не такий гарний, як на картинках у людей, але смачний все одно.
Перейти на початок сторінки
Христя
24 лютого 2012 12:19
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Цитата: oksenya75
Три шоколади

іяк вам,вартує того,шо він коштує??????Ви,мабуть,робили зі сметани? чи все ж таки з вершків?

--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
oksenya75
24 лютого 2012 12:34
Повідомлення #8


Файна господиня
  • 51

Репутація: 303
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 619
Реєстрація: 23.09.2010

ICQ:--

Бали: 1381
Христинко, торт справді смачний. І, як на мене, не такий вже заморочений. Я робила, звичайно, з вершками - все як написано у рецепті. Щодо вартості, то я поки що ніколи і не рахувала, скільки ж коштує той чи інший торт. Для мене головне питання - час і працезатрати (не можу, хоч убий, згадати правильне укр. слово))))
І на ти мені кажи))))
Перейти на початок сторінки
самбірчанка
30 травня 2012 23:04
Повідомлення #9


Молода господинька
  • 34

Репутація: 40
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 63
Реєстрація: 24.06.2010

ICQ:--

Бали: 458
Natalyadiva,
дякую за рецепт. Тортик вийшов ніжний і вишуканий. Нажаль фото не зробила, але думаю що ще виставлю, бо усім дуже сподобався.
Перейти на початок сторінки
Галиночка
31 травня 2012 10:01
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: 719
Група: Кондитер
Повідомлень: 717
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 2470
а як себе веде цей тортик під мастикою?
Перейти на початок сторінки
 
« · Торти · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 17:48

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 100
Гостей: 84
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100