Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Торт горіхово- пісочний
уляночка
19 травня 2009 22:31
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1389
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Торт горіхово- пісочний


Тісто горіхове:
7 яєць (білки+жовтки)
200гр мелених горіхів
0.5 пач порошку до печива
100 гр цукру
0,5 скл тертої булки
1.Збивати охолоджені білки додаючи по- трошки по 1 жовтку і по 1ст. л цукру. Коли жовтки і цукор закінчаться ще 5- 7хв збивати цю масу.
2. Горіхи перемішати з порошком до печива і тертою булкою. Легенько змішати з жовтковою масою.
3. Тортівницю пожирити і обсипати сухарями.
4. Випікати 25-30 хв при температурі 180*. Коли охолоне – розрізати на 2 частини.

Тісто пісочне:
280 гр муки
70 гр цукру
240 гр масла
2 ст ложки сметани
4 жовтки
Всі ці складники посікти і звести до купи. З тіста зробити 3-4 коржі. Тісто накласти і подіркувати вилкою.
Випікати 2-3 хв при температурі 180*.

Крем апельсиновий:
1 апельсин
100гр + 150 гр масла
Сік 1 лимона
Цедра лимона
100-150 гр цукру- пудри
Трохи горілки
1. 1 апельсин з шкіркою і без кісточок варити по 10 хв 4 рази. Кожний раз міняти воду. Робиться це для того,щоб не було гіркого смаку. Коли звариться і охолоне – змолоти.
2. В посудині розтопити 100 гр масла, дати апельсин і потушити 10 хв.
3. 150 гр масла добре збити міксером, додати апельсин, сік лимона,цедру лимона, цукрову пудру, трошки горілки.

Масляно- заварний крем:
3 яйця
1,5 скл. цукру
1 пач. ванільного цукру
0,5 л. молока
4,5 - 5 ст. ложки муки
600 гр масла
Приготування:
1. Яйця + цукор+ 200 гр молока ( взяти із загальної кількості молока) + мука - все це добре розмішати.
2. Решту молока закип"ятити.
3. Тоненькою цівкою влити яєчно-молочну суміш в кип"ячене молоко.
Каструлю поставити на маленький газ, постійно помішувати, щоб не було грудок!!! Коли згусне - відставити. Не кип"ятити!!! В кінці варіння дати ванільний цукор.
Щоб не утворилася кірка на кремі під час охолодження, потрібно час- від- часу помішувати заварний крем.
4. У мягке масло додовати поступово, по- трошки добре охолоджений заварний крем. Збивати міксером до утворення пухкої масси.
Можна до крему додати каву розчинену в горілці

ЗБИРАЄМ ТОРТ:
Горіховий корж – заварний крем – пісочний корж – апельсиновий крем – пісочний корж – апельсиновий крем – пісочний корж – заварний крем – горіховий корж.

Торт дуже смачний. Смачного!!!

Перейти на початок сторінки
 
« · Торти · »
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 21 вересня 2019 20:30

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ (5 квітня 2018 01:10)
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka (3 квітня 2018 22:20)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 25
Гостей: 15
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100