Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Пиріжки московські з капустою
Фрезія
26 листопада 2011 23:06
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Пиріжки московські з капустою






На 12 пиріжків:

ОПАРА:
100г борошна пшеничного 1 сорту
3 г свіжих дріжджів ( 1,5 г сухих- 1/3 ч.л.)
100 г теплої води

Тісто опари перемішати і залишити на 3 години при 30*, або на 8-24 год. в холодильнику.

ТІСТО:
Вся опара
200 г борошна 1 сорту
5 г солі
15 г цукру
Від 80 до 150 г води теплої ( в залежності від властивостей борошна)

НАЧИНКА

300 г капусти
4 г солі
20 г масла вершкового
1 варене невелике яйце
Капусту нашинкувати, ошпарити кип"ятком, відкинути на сито, облити холодною водою і віджати руками. На великому вогні смажити на маслі, помішуючи до рум"яного кольору. Коли охолоне, тоді посолити і додати варене яйце.

Воду в рецепті тіста додавати не всю, притримати 30-40 грам і додати її ,коли тісто вже буде замішане.
Замісити м"яке тісто, залишити на 2 години під плівкою ( з 2 обминками), тобто обминати кожні 30 хв від початку бродіння 2 рази. Після 2 обминки залишити на 1 годину .
Тісто розділити на 12 частин, зробити кульки, нехай полежать трохи, сформувати пиріжки і залишити на 15 хвилин. Смажити на олії. Гарячі пиріжки викладати на паперові серветки.

Ці чудові пиріжки тепер буду часто готувати. Знайшла рецепт у zmoj в ЖЖ.
Перейти на початок сторінки
dira
26 листопада 2011 23:54
Повідомлення #2


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 57
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 27
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 331
Фрезія,
Справді періжки чудові! Я теж за схожим рецептом роблю, тільки вода у мене газована:))
Перейти на початок сторінки
gutka
27 листопада 2011 10:06
Повідомлення #3


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Фрезія
3 г свіжих дріжджів ( 1,5 г сухих- 1/3 ч.л.)

а 3 г свіжих - це точно?
Перейти на початок сторінки
Фрезія
27 листопада 2011 18:03
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Все вірно - 3 грама свіжих ( пресованих) дріжджів.
Перейти на початок сторінки
vika
28 листопада 2011 10:05
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 168
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 400
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 882
Фрезія,
Пиріжки дуже апетитні! Дякую за рецепт, на днях спробую.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 21 вересня 2019 20:31

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ (5 квітня 2018 01:10)
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka (3 квітня 2018 22:20)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 30
Гостей: 18
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100