Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Гостина в Галини, Запрошує Galina_Nedomirko_
zhanetka
22 лютого 2012 12:01
Повідомлення #91


Файна господиня
  • 51

Репутація: 618
Група: Кондитер
Повідомлень: 538
Реєстрація: 13.05.2011

ICQ:--

Бали: 1690
Galina_Nedomirko_,дуже мені твоя темка сподобалась таке все смачненьке!!!!!!!!Перечитала всі сторінки :winked: Дуже дякую!!!
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
25 лютого 2012 14:18
Повідомлення #92


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
Смажені сирні кульки


Продукти брала на око.Приблизно;
200 гр тв. сира (сир потерти на морквяній терці)
2 яйця
50-70 гр борошна
Борошна має бути небагато,так щоб можна було зробити кульки.Смажити у фритюрі,десь 3-4 хв.
Такою закускою пригощала коліжанка,казала,що смакувати ці кульки гарячими,а мені і холодні добрі були.

Покажу трошки як їх робила.
Потерла сир,додала яйця і борошно.Вийшло отаке


Зробила невеличкі кульки,як горіх.


Смажила в олії,приблизно 3-4 хв.


Виходять отакі


а всередині такі


Обговорення тут.

Повідомлення відредагував Galina_Nedomirko_ - 25 лютого 2012 17:28
Перейти на початок сторінки
Ludka
25 лютого 2012 15:57
Повідомлення #93


Файна господиня
  • 51

Репутація: 264
Група: Кондитер
Повідомлень: 767
Реєстрація: 4.11.2011

ICQ:--

Бали: 658
Цитата: Galina_Nedomirko_
Смажені сирні кульки

Вони дуже смачні, а я їх ще в кунжуті обвалюю і подаю з жульєном. :winked:
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
25 лютого 2012 16:37
Повідомлення #94


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
Цитата: Костя Люда
Вони дуже смачні, а я їх ще в кунжуті обвалюю і подаю з жульєном.

Дякую,буду знати з чим їх можна подавати,бо мені вони сподобались.
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
26 лютого 2012 22:39
Повідомлення #95


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
Рулет з полуничним кремом



Форма 35*35
Тісто;
4 білки збити з
200 гр цукру
+ 4 жовтки
200 гр борошна
1,5 ч.л. порошку до печива
Випікати на пергаменті.

Крем;
масло збити з пудрою+полуниця(в мене заморожена)
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
20 березня 2012 21:35
Повідомлення #96


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
Бісквітний тортик з полуничним кремом



Тісто на бісквіт;
6 яєць
300 гр цукру
300 гр борошна
2 ч. л. порошку до печива

Крем;масло+пудра+полуниця(в мене заморожена)
Перейти на початок сторінки
ІНЕСА
22 березня 2012 19:56
Повідомлення #97


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
Цитата: Galina_Nedomirko_
600 гр молока збивати 5 хв. з вмістом пакета.

В сирнику на зимно це збивати міксером чи краще в чаші комбайна?

Повідомлення відредагував ІНЕСА - 22 березня 2012 19:56
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
22 березня 2012 20:08
Повідомлення #98


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
Цитата: ІНЕСА
В сирнику на зимно це збивати міксером чи краще в чаші комбайна?

Я збивала міксером,добре збивається,навіть швидше як за 5 хв.
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
18 квітня 2012 19:53
Повідомлення #99


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
Покажу свою ковбаску,яку робила на Великдень.



Ковбаску завжди роблю по цьому рецепту;
М'ясо нарізаю невеличкими смужками.
На 10 кг м'яса -150 гр солі.Насолити на 2- 4 дні.Час від часу перемішати.

Перед тим,як робити ковбасу,додати
жменю цукру,
стакан часнику(200 гр)
чуть води
перець
Добре все вимішую.На пробу смажу котлетку,якщо солі,перцю достатньо,виробляю ковбаски.
На 10 кг свинного м'яса,добре взяти 2-3 кг волового.(Цього разу я не мала волового,то дала кролячого)

А шинку роблю так;
М'ясо кидаю в холодну воду на 2 дні,декілька разів змінюю воду.
А потім кладу м'ясо в холодний маринад на 4-5 днів.
на 10 л води-0,5 літрова банка солі,перець горошком.Заварити і охолодити.
На другий-третій день заварюю свіжий маринад,але даю менше солі(трошки більше як половину 0,5 л банки),ще додаю лавровий листок.Перекладаю м'ясо.
Коли буде коптитися,витягую з маринаду,завертаю в марлю або полотно,обв'язую ниткою і в коптилку.

Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
18 квітня 2012 20:11
Повідомлення #100


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
Фаршировані реберця




Ребра(в мене свинні) порізати довжиною 8-10 см.Протушити їх з цибулькою і спеціями до напівготовності.Так,щоб вилка входила,але від кісточки не відділялися.



За цей час приготувати фарш,заправити як на котлети,тільки без хліба.



Обкласти реберце фаршем.
Приблизно так.



І загорнути в пергамент.



Скласти в каструлю,влити трошки води (влила 150 мл) і тушити на малому вогні приблизно 30 хв.
Вийшли отакі.



Подавати з чим будь, тушеною капустою,картопляним пюре чи просто як окрему страву.
Колись в нас на весіллях подавали ті реберця, просто трошки политі кетчупом.Рецепт від мами,давно забутий.
Смачного!!!

Обговорення тут

Повідомлення відредагував Galina_Nedomirko_ - 7 липня 2012 21:37
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 16 квітня 2024 17:34

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 28
Гостей: 9
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100