Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


2 сторінок 1 2 Далі >>
Відповісти
 Паштет з сала і м"яса (від Ірця)
ole4ka
19 грудня 2012 15:17
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: 241
Група: Кондитер
Повідомлень: 674
Реєстрація: 20.11.2010

ICQ:--

Бали: 1255
чудово! ми якраз були в роздумах куди подіти сало :winked:

--------------------
у вас і у нас все буде гаразд!
Перейти на початок сторінки
Марія Митник
19 грудня 2012 15:51
Повідомлення #11


Файна господиня
  • 51

Репутація: 414
Група: Кондитер
Повідомлень: 659
Реєстрація: 18.04.2010

ICQ:--

Бали: 2054
Ірця,Дякую за пораду.
Перейти на початок сторінки
gentoo
13 січня 2014 22:38
Повідомлення #12


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 1
Група: BANNED
Повідомлень: 10
Реєстрація: 13.01.2014

ICQ:--

Бали: 64
Оце так, нова страва з сала - круть :winked:
Перейти на початок сторінки
лариса3
21 березня 2017 16:11
Повідомлення #13


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 4
Реєстрація: 25.03.2014

ICQ:--

Бали: 74
Добрий день! Дуже хочу приготувати Ваш паштет з сала. Але я не розумію, як його приготувати в духовці. Сам цей процес не можу зрозуміти. Не могли б Ви "розтлумачити" мені. Дякую.
Перейти на початок сторінки
Darka
21 березня 2017 22:09
Повідомлення #14


Файна господиня
  • 51

Репутація: 628
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1323
Реєстрація: 12.11.2012

ICQ:--

Бали: 877
Лариса, паштетну масу накласти в банки і банки поставити в духовку(думаю в холодну) і там запікати.Готовий паштет витягнути з духовки і закрутити кришками (так як тушонку роблять в духовці(.Думаю у вас все вийде. :smile:

--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Перейти на початок сторінки
лариса3
22 березня 2017 08:43
Повідомлення #15


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 4
Реєстрація: 25.03.2014

ICQ:--

Бали: 74
Дарка, дякую за відповідь. А яку температуру витримувати в духовці? Чи потрібно вниз ставити посуд з водою? Скільки часу витримувати? Ніколи не робила м"ясних закруток, чомусь аж страшно.
Перейти на початок сторінки
Ірця
22 березня 2017 20:42
Повідомлення #16


Молода господинька
  • 34

Репутація: 180
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 152
Реєстрація: 12.12.2009

ICQ:--

Бали: 962
лариса3,
хай закипить на більшому вогні, а потім зробити маленький щоб помаленько булькало,тільки неповну банку накладати
Перейти на початок сторінки
ole4ka
23 березня 2017 16:29
Повідомлення #17


Файна господиня
  • 51

Репутація: 241
Група: Кондитер
Повідомлень: 674
Реєстрація: 20.11.2010

ICQ:--

Бали: 1255
Я вже декілька років роблю цей паштет,спочатку спробувала в духовці,але в мене на мінімальний газ не зменшувалося,і багато банок потріскало. Тепер варимо закатаними і в зажимах. Але з духовки набагато смачніші

--------------------
у вас і у нас все буде гаразд!
Перейти на початок сторінки
Darka
25 березня 2017 02:10
Повідомлення #18


Файна господиня
  • 51

Репутація: 628
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1323
Реєстрація: 12.11.2012

ICQ:--

Бали: 877
Ірця,дякую за рецепт паштету :cd:. Небачила його раніше а зараз забрала в записник і після Великодня планую закрити декілька баночок.

--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Перейти на початок сторінки
 
« · Сало · »
2 сторінок 1 2 Далі >>
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 квітня 2017 21:11

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Тут ми спілкуємось)
  Пише Darka (Сьогодні, 06:27)
Знак якості
  Пише Katys_Cakes (Учора, 11:10)
Відпочинок з дітками. Що брати і як їхати
  Пише ОЛЕСЯ (24 квітня 2017 02:28)
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka (14 квітня 2017 15:59)
Шацькі озера
  Пише tride (14 квітня 2017 12:23)
Поради
  Пише GalyaEV (13 квітня 2017 12:17)
Таблиця множення
  Пише наталія3105 (12 квітня 2017 14:35)
Жіноча мода
  Пише Натонька (30 березня 2017 09:17)
Сирник "Асорті"
  Пише Оксанка_Б (28 березня 2017 20:36)
Універсальний подарунок
  Пише Натонька (27 березня 2017 18:36)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 78
Гостей: 46
Користувачі: Mopcrypepync, Gerget, lvewxcibrqk, TignAgix, cvowyhobhil, awgyvdcuwey, byjzwihopez, vika66, Vajnrauh, bvevxcpsisi, ypvyhfuwnw, ayawygqguto, boxaccori, TignAgix, butbreella
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100