Христя,
В тебе тут стільки питань.
Що знаю, те скажу. Айсинг наносять як крем через насадки є такі , де малееенька дирочка № 00, 01, 1. Точних номерів незнаю, приблизно. можна і без насадок, просто в корнетику робити дирочку маленьку, зробиш велику будуть широкі і грубі полосочки. Я робила просто корнетик з пергаменту, бо в мене через насадки не видавлювався. Незнаю чому, може пудра дуже грубого помолу, може руки-крюки, але забивався.
Наносити краще окремо на деталі, щоб вони висохлии, а тоді склеювати, так легше прикрашати. Можна робити і один раз, для прикрашання і для склеювання. але той, що залишився треба тримати в холодильнику, в якійсь посудині і добре прикритим пакетиком, бо засохне тобі. Я собі роблю окремо, ділю білок, бо ще теж не вмію нормально, тільки раз робила.
А ти величезну не вставляй, таку невеличку))) В принципі ще не бачила, щоб згоріла, але десь читала, що дах може підпікати, якщо довго горить, значить того задоволення потрошки, погоріло і задули))) Я в свої не ставила)))
Ну, от понаписувала все, що знала, може хтось ще щось порадить.
Христя,
пекти можна вже, їм нічого не буде, принаймі не розфарбованим точно. тільки правильно зберігати. Успіхів!!!!