Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Адигейський сир
gutka
1 травня 2011 21:54
Повідомлення #1


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
адигейський сир



після приготування домашнього сиру з кислого молока залишається сироватка, якщо її залишити на день(якщо спекотно) -два при кімнатній темературі можна приготувати смачний адигейський сир, пропорція така на 1 молока - 150 мл кислої сироватки

для першого разу я закип"ятила 1,5 літри домашнього молока і влила до нього 250 мл кислої сироватки, легенько помішуючи на повільному вогні через пару хвилин утворилась зверху "шапка" сиру, а сироватка відділилась, потрібно сир відцідити через марлю, залишити на деякий час аби стекла сироватка і поставити сир під прес на пару годин, далі сир поставити на холод

сир має ніжний смак, легко нарізається
Перейти на початок сторінки
 
« · Сир · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 05:55

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 23
Гостей: 9
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100