З Днем народження вітаю! Мирного життя бажаю! Щастя, задоволень міх, Успіхів на Твій поріг! Здійснення бажань, кохання! Гарного настрою та всього найкращого!
Дорога Валюша!!! Щиро вітаю з Днем народження!!!В цей дорогий для серця день, Бажаю квітів і пісень! Від друзів щирих привітань, Від зірок здійснення бажань! Від сонця, світла і тепла, Щоб доля щедрою була! І не спинити часу лік, Нехай щастить весь довгий вік!
Незабутніх вражень, щасливих подій, Здійснення задумів, втілення мрій! Хай прекрасним цвітом шлях життя рясніє, Справджуються завжди заповітні мрії. Хай палають в серці почуття високі, А доля дарує повні щастям роки.
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
Хай стане дійсністю все те, Що сном і мрією здавалось, Щоб радість скрасила твій дім, А серце щастям наповнялось Хай життя в тебе буде, Як чудова та казка, Легка, щаслива, ніжна й прекрасн
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Вітаю з Днем народження!!!!! Хай радість Вам життя дарує, Щоб посміхались Ви весь час, Любов і злагода панує, Й достаток повниться щораз, Щоб Ви добра мали багато, А доля квітла, наче сад, І щоб на Вас із неба падав Лише щасливий зорепад.