Hехай завжди тобі всміхається доля , Несуть тільки радість з собою роки . Хай щастя й здоров'я не зрадять ніколи , Хай збудуться мрії, бажання й думки .
Щоб проліском ніжним життя твоє квітло , Весною буяла душі доброта . Любов і, добра тобі , чистого неба І просто людського тепла .
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Щиро вітаю Вас з Днем Народження! У цей святковий день від усього серця бажаю здоров’я, щастя і добробуту Вам і Вашій родині, великих успіхів і здобутків в усіх справах, наснаги та натхнення, довгих років життя у міцному родинному колі та серед вірних друзів і надійних партнерів.
--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
Дорога Марієчко!!!Щиро вітаю Тебе з Днем народження!!! Бажаю бути щасливою і найкращою!!! Кохай і будь коханою, Єдиною, жаданою, Омріяною казкою, Зорею у імлі, Іди назустріч радості, Світи усюди сонечком, Даруй любов коханому, Неси весну землі!!!
Хай ладиться скрізь: на роботі, в родині, Щоб радісний настрій у серці не згас, Все світле, гарне, що треба людині, Нехай неодмінно приходить до Вас! Хай щастя приходить і ллється рікою, Хай горе обходить завжди стороною, Хай доля дарує Вам довгі літа, А в серці завжди хай живе доброта!
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
Бажаю щастя i достатку Ясного неба i тепла. В житті лиш злагоди й порядку, Щоб доля світлою була. В роботі - успіху й терпіння, У справах - вічного горіння.
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.
Малюй в яскраві барви свою долю ! І здійснюй всі свої найзаповітніші бажання ! Злови свою фортуну і не відпускай на волю, Бо це вона дає душі високі коливання ! Не зраджуй ідеали, у які ти віриш – Через життя потрібно соколом летіти ! І пам'ятай, що все про що ти мрієш - Здійсниться ! Треба тільки дуже захотіти !
З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)