Наталю! Вітаю з днем народження! З днем народження щиро вітаю, Щастя, здоров'я Тобі я бажаю, Хай сміється доля, як калина в лузі, Нехай будуть поруч добрі, вірні друзі. Нехай Тебе щастя, як дощ обливає, Нехай Тебе радість завжди зустрічає, Нехай Тебе любить хто милий душі, Цього я бажаю Тобі від душі!
Незабутніх вражень, щасливих подій, Здійснення задумів, втілення мрій! Хай прекрасним цвітом шлях життя рясніє, Справджуються завжди заповітні мрії. Хай палають в серці почуття високі, А доля дарує повні щастям роки.
У твій день народження хай небо буде голубе, Ми так сердечно й щиро усі вітаємо Тебе. Нехай для Тебе завжди сонце ясно світить І квіти ніжності цвітуть. Нехай в добрі, у щасті й мирі Усі прийдешні роки пройдуть. Бажаєм сердечно, що можна Найріднішій людині побажати, Щоб лихо минало і йшло в небуття, Бажаєм, щоб горя ніколи не знала Ти, Щоб радість довіку дарувало життя.
--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
Наталочко! Сердечно вітаю з Днем народження! Нехай же вам квітує весно-цвіт В життя збуваються найкращі мрії І доля посилає многа літ Добра ,бадьорості, любові і надії!!! Хай кожен день буде сонячним і приносить радість!!!
Бажаю кожного дня здійснювати свої мрії та бажання, насолоджуватись радісними, теплими днями, багато цікавих подорожей та приємних вражень!!!
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯМ тебе вітаю щиро я нині, Здоров'я, радості бажаю я сповна. Нехай любов Тобі дарують, як богині, А чаша щастя хай не має дна. Будь завжди весела, привітна і щира, Будь трішечки горда й весняно красива. Візьми собі в подруги чесність і ніжність, Чекай в нагороду одержати вірність. Окрасою серця хай буде кохання І сповняться всі Твої мрії й бажання!
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Вітаю з Днем народження! Бажаю, щоб твій шлях був чистий і ясний, як сонце, прозорий та світлий, як небо, щоб на ньому завжди цвіли червоні троянди кохання, білі лілії вірності та зелені гілочки надії, щоб щастя і радість супроводжували тебе в житті, а океан здоров'я завжди тебе омивав, а поруч нехай крокують вірні друзі і просто хороші люди!