. Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу... » Кулінарний форум Дрімфуд » Сторінка 2
   
 
Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
Ірка-Шкірка
4 квітня 2011 21:31
Повідомлення #11


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3998
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Natalyi
Печінковий тортик

Наталочко, ти не встигла відкрити нову тему, а вже наготувала смакоту - цікавий варіант перемащення для печінкового тортику!

На твоїх сторінках завжди дуже смачно і затишно!
Буду з радістю заходити в гості!

Перейти на початок сторінки
Solka
4 квітня 2011 21:41
Повідомлення #12


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Наталочко, мені дуже подобається Твоя віртуальна кухня, яка відкриває для кожного нові, смачні та чудові страви за Твоїми рецептами, надихає та вчить готувати з натхненням та любов'ю :86a0:

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
Natalyi
10 квітня 2011 17:22
Повідомлення #13


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Дівчата, всім дякую за вітання !!! :belay:

Покажу, чим займалася минулого тижня... :lol:
Отже, СІК БЕРЕЗОВИЙ .



На 4 - літри соку додавала приблизно 150 г цукру і 1/4 ч.л. лимонної кислоти ( до смаку) . Як тільки сік починав кипіти (де-не-де з'являлися поодинокі дрібні бульбашки)(але щоб не кипів), розливала у гарячі банки і закатувала.
В кожну банку (1,5 л) клала дольку лимона (без шкірки) і + 3 кураги (або 2 дольки почищеної апельсини, або пів палички кориці, або гілочку м'яти, або 6-8 ягід сухого барбарису). З апельсинами і курагою робила минулі роки - смачно. З корицею, м'ятою і барбарисом проекспериментувала вперше.
Так сік закручую вже 2 роки - смачний, стоїть довго.
Знайомі дають до соку ще шипшину, кмин чи гвоздику, але мені такий не смакує. Можна давати ще карамельки (барбарис, дюшес...), але я думаю, що ''хімії'' нам і так вистарчає...
Цього разу закрутила 80 л соку... :lol:

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Natalyi
10 квітня 2011 18:12
Повідомлення #14


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
:1f7:

Повідомлення відредагував Natalyi - 12 травня 2011 10:09
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Славочка
10 квітня 2011 23:47
Повідомлення #15


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2459
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Наталочко! я в тебе частий гість! Подобаються твої смаки---нові експерименти--випічка та інші смаколики.
Натхнення тобі на твоїй кухоньці!

Перейти на початок сторінки
Natalyi
11 квітня 2011 00:51
Повідомлення #16


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Ванільна есенція




Потрібно -
1 стручок ванілі
180 мл горілки
ємність не менше 250 мл, яка щільно закривається

Стручок ванілі розщепити навпіл, вичистити ножиком насіння,

покласти стручок і насіння в ємність , яка щільно закривається.
Горілку підігріти (на водяній бані), щоб була гаряча (я спирт розбавила кип'ятком), залити ваніль так, щоб кінець стручка не був покритий горілкою. Щільно закрити і поставити в темне місце. Кожного дня збовтувати. Через тиждень есенція готова, її можна додавати до тіста перед випічкою, до кремів, до коктейлів і т.д.


--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Soni
11 квітня 2011 08:54
Повідомлення #17


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Супер, потрідно буде замовити ваніль і попробувати, дякую.
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
11 квітня 2011 11:00
Повідомлення #18


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Цитата: Natalyi
Ванільна есенція


Ух ти - круто :winked:
І ця ємність так мені подобається - треба буде собі купити, а то все гршей жалко!
Перейти на початок сторінки
Natalyi
11 квітня 2011 11:04
Повідомлення #19


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Цитата: Пушинкa
, чомусь дурна привичка в мене читати з заду на перед :fellow:
В мене питання, а де того соку стільки набрати??? Чи це вже мабуть пізно???? Я також всілякі такі штуки люблю, а от все доходить до мене довго, а потім вже пізно :crying: .



Повідомлення відредагував Natalyi - 12 травня 2011 10:11
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Natalyi
11 квітня 2011 13:38
Повідомлення #20


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Цитата: Пушинка
а де того соку стільки набрати???

Я купляла по 1 грн. за 1 л. Виїхала в нас на трасу (10 км від міста), там при дорозі оголошення, зателефонувала, замовила літраж і вечером забрала. А взагалі-то мала телефони людей, які доставляють додому, але я трохи пізно зрухалась. Казали мені, що до сьогодні ще мав бути сік.

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




3 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 3)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2017 05:00

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Ідея оформлення пряників
  Пише Канарейка (15 листопада 2017 18:37)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише oksenya75 (29 жовтня 2017 18:01)
Як додати фото?
  Пише ОЛЕСЯ (28 жовтня 2017 15:22)
Вибір обігрівача приміщення
  Пише oksenya75 (28 жовтня 2017 01:19)
Цікаві місця у Києві
  Пише ОЛЕСЯ (14 жовтня 2017 05:32)
Привітання вчителям
  Пише ОЛЕСЯ (6 жовтня 2017 19:24)
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ (24 вересня 2017 22:36)
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ (1 серпня 2017 16:05)
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ (28 липня 2017 02:51)
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok (27 липня 2017 13:14)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 35
Гостей: 21
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100