Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
Ірка-Шкірка
4 квітня 2011 21:31
Повідомлення #11


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3998
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Natalyi
Печінковий тортик

Наталочко, ти не встигла відкрити нову тему, а вже наготувала смакоту - цікавий варіант перемащення для печінкового тортику!

На твоїх сторінках завжди дуже смачно і затишно!
Буду з радістю заходити в гості!

Перейти на початок сторінки
Solka
4 квітня 2011 21:41
Повідомлення #12


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Наталочко, мені дуже подобається Твоя віртуальна кухня, яка відкриває для кожного нові, смачні та чудові страви за Твоїми рецептами, надихає та вчить готувати з натхненням та любов'ю :86a0:

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
Natalyi
10 квітня 2011 17:22
Повідомлення #13


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Дівчата, всім дякую за вітання !!! :belay:

Покажу, чим займалася минулого тижня... :lol:
Отже, СІК БЕРЕЗОВИЙ .



На 4 - літри соку додавала приблизно 150 г цукру і 1/4 ч.л. лимонної кислоти ( до смаку) . Як тільки сік починав кипіти (де-не-де з'являлися поодинокі дрібні бульбашки)(але щоб не кипів), розливала у гарячі банки і закатувала.
В кожну банку (1,5 л) клала дольку лимона (без шкірки) і + 3 кураги (або 2 дольки почищеної апельсини, або пів палички кориці, або гілочку м'яти, або 6-8 ягід сухого барбарису). З апельсинами і курагою робила минулі роки - смачно. З корицею, м'ятою і барбарисом проекспериментувала вперше.
Так сік закручую вже 2 роки - смачний, стоїть довго.
Знайомі дають до соку ще шипшину, кмин чи гвоздику, але мені такий не смакує. Можна давати ще карамельки (барбарис, дюшес...), але я думаю, що ''хімії'' нам і так вистарчає...
Цього разу закрутила 80 л соку... :lol:

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Natalyi
10 квітня 2011 18:12
Повідомлення #14


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
:1f7:

Повідомлення відредагував Natalyi - 12 травня 2011 10:09
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Славочка
10 квітня 2011 23:47
Повідомлення #15


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2459
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Наталочко! я в тебе частий гість! Подобаються твої смаки---нові експерименти--випічка та інші смаколики.
Натхнення тобі на твоїй кухоньці!

Перейти на початок сторінки
Natalyi
11 квітня 2011 00:51
Повідомлення #16


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Ванільна есенція




Потрібно -
1 стручок ванілі
180 мл горілки
ємність не менше 250 мл, яка щільно закривається

Стручок ванілі розщепити навпіл, вичистити ножиком насіння,

покласти стручок і насіння в ємність , яка щільно закривається.
Горілку підігріти (на водяній бані), щоб була гаряча (я спирт розбавила кип'ятком), залити ваніль так, щоб кінець стручка не був покритий горілкою. Щільно закрити і поставити в темне місце. Кожного дня збовтувати. Через тиждень есенція готова, її можна додавати до тіста перед випічкою, до кремів, до коктейлів і т.д.


--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Soni
11 квітня 2011 08:54
Повідомлення #17


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Супер, потрідно буде замовити ваніль і попробувати, дякую.
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
11 квітня 2011 11:00
Повідомлення #18


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Цитата: Natalyi
Ванільна есенція


Ух ти - круто :winked:
І ця ємність так мені подобається - треба буде собі купити, а то все гршей жалко!
Перейти на початок сторінки
Natalyi
11 квітня 2011 11:04
Повідомлення #19


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Цитата: Пушинкa
, чомусь дурна привичка в мене читати з заду на перед :fellow:
В мене питання, а де того соку стільки набрати??? Чи це вже мабуть пізно???? Я також всілякі такі штуки люблю, а от все доходить до мене довго, а потім вже пізно :crying: .



Повідомлення відредагував Natalyi - 12 травня 2011 10:11
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Natalyi
11 квітня 2011 13:38
Повідомлення #20


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Цитата: Пушинка
а де того соку стільки набрати???

Я купляла по 1 грн. за 1 л. Виїхала в нас на трасу (10 км від міста), там при дорозі оголошення, зателефонувала, замовила літраж і вечером забрала. А взагалі-то мала телефони людей, які доставляють додому, але я трохи пізно зрухалась. Казали мені, що до сьогодні ще мав бути сік.

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




5 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 5)
Користувачів: 0

  Зараз: 18 червня 2018 16:12

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ (5 квітня 2018 01:10)
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka (3 квітня 2018 22:20)
Відпочинок з дітками. Що брати і як їхати
  Пише ОЛЕСЯ (29 березня 2018 06:34)
Равлики з шоколадом
  Пише Irinka (8 березня 2018 10:56)
Дитячі молитви
  Пише ОЛЕСЯ (3 березня 2018 02:50)
Гумор та сатира українською
  Пише ОЛЕСЯ (2 березня 2018 04:24)
Дієта для гімнасток та балерин
  Пише ОЛЕСЯ (1 березня 2018 02:40)
Дієта Дюкана
  Пише ОЛЕСЯ (21 лютого 2018 17:41)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 29
Гостей: 20
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100