Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з риби » Форшмак
 

Форшмак

2 січня, 2014  |  Коментів (2)  |  Рубрика: Страви з риби
 

Форшмак

500г оселедця (готувала по рецепту гострих оселедців)
4 варені яйця
150г масла
150г ковбасного плавленого сиру (або плавлених сирків)


Все разом пропустити через м'ясорубку або збити блендером.
Подавати можна у пісочних корзинках або на крекерах за допомогою кондитерського мішечка.

Джерело: Рецепт від Барбацуци з forum.say7

Тут рецепт в авторській темі.

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Іванка (2 січня 2014 17:33)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 138
Апетитно winked
 



#2 написав: KASYA (13 січня 2014 23:43)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Мій форшмак гострий. Робила на Новий рік. Дуже смачно! Правда фото вийшло страшно погане. Вибачаюсь!



--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ ()
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 58
Гостей: 44
Користувачі: Канарейка
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100