Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з риби » Морський окунь запечений в фользі
 

Морський окунь запечений в фользі

29 квітня, 2013  |  Коментів (3)  |  Рубрика: Страви з риби
 

Морський окунь запечений в фользі

500 г морського окуня (1 рибинка)
оливкова олія
лимонний сік
кріп
морська сіль

Окунь почистити, обсушити паперовим рушником. Фольгу розкласти блискучою стороною доверху, змазати оливковою олією. Покласти рибу, посолити крупною морською сіллю, полити лимонним соком. В середину рибки покласти пучок кропу, дольку лимону. Зверху рибу полити оливковою олією. Фольгу загорнути в щільний конверт, так, щоб не допустити протікання соку.
Запікати при температурі 200 градусів 20 хвилин.
При подачі постаратися зберегти сік, який збереться у конверті з фольги - ним потрібно буде полити гарнір. Морський окунь - риба досить пісна, але запечена таким чином стає схожа на м'ясо рака.

Морський окунь запечений в фользі



Смачного!

Джерело: рецепт мій власний

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Ксенічка (29 квітня 2013 11:44)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Магда ,морський окунь запечений в фользі так смачно описано , а особливо закінчення ) про смак м"яска рака)..одразу захотілось на море)) Смачненька рибка!!! love
 



#2 написав: KASYA (29 квітня 2013 22:32)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Так, як я фанат риби - різної, то морський окунь готувала теж. Він нам в сім'ї подобається всім. Єдине - досить важко почистити, якась в нього тверда луска і колючки на плавниках. Але вже коли почистиш і запечеш в духовці, або я ще частенько роблю на пару - смакота!
Магда, гарний рецепт, дякую!


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#3 написав: Магда (29 квітня 2013 22:51)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 71
Цитата: KASYA
якась в нього тверда луска і колючки на плавниках.


KASYA, проти цього є чоловік з ножицями по металу winked Дякую за гарний відгук. Смачного!


--------------------
Дрібниць не буває
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ ()
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 73
Гостей: 54
Користувачі: JamesRor
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100