Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Рецепт: Паштет з курячої печінки
като
20 травня 2009 14:45
Повідомлення #1



  • 0

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Тут обговорюється рецепт: Паштет з курячої печінки
Перейти на початок сторінки
като
20 травня 2009 14:53
Повідомлення #2



  • 0

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
А я делаю так. Правда ,все на глаз.Печеночку вымачиваю в молоке(куриную), в это время на резаю лук и морковку кружочками. В стеклянную миску на дно ложу сливочное масло потом слой лука, морковки,а потом печень и т.д. Солю перчу, и вдуховку 190. Где то на часок, потом блендеро взбиваю и еще добавляю масло сливочное. И в холодильник. Нежнее шелка. И еще, овощей я ложу больше чем печени.
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
20 травня 2009 15:25
Повідомлення #3


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Цікавий такий рецепт, попробую і так певно , бо моїм сподобався паштет, навіть діти їли. Дякую)

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Іванка
22 травня 2009 17:32
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
Я теж люблю печінковий паштет і роблю так :
приблизно 500гр печінки (беру курячу або індичу) вимочую в молоці або у воді Кладу в каструльку туди 1 цибулину,1 моркву, ріжу на куски ,лавр листок перець духмяний і чорний горошком 150 гр масла і тушу 25-30 хв ПОтім викидаю цибулю перці ,лавр лист коли остине збиваю в блендері солю і перчу до смаку

Моя бабця робить ще так:
300 гр печінки 300 гр підчеревини варить разом з морквою, цибулею, спеціями Потім цибулю і спеції викидає перемелює солить і перчить

ПОдаємо паштет або на бутербродах або робимо маленькі кульки у розмір з грецький горіх зверху трем на терці масло(з морозилки )
Перейти на початок сторінки
уляночка
22 травня 2009 17:48
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Моя бабця так само робить з підчеревиною. Практично одинаковий рецепт. Дуже смачний!
А не давно в Тернополі я їла суперовий печінковий рецепт. Там іде і свинина, і телятина , і навіть кроляче мясо, масло + всі додатки ,що ви писали. Що це за паштет я вам не можу передати. Його запікають і нарізують порціями. Рецепт чоловікової тітки. Рецепт гарний, але дорогий
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




3 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 3)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 14:36

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 86
Гостей: 83
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100