Виставляю свою оригінальну і смачну страву.
Називається :
Трембухи під омлетом
Для початку нам потрібно трембухів( це так називається серцевина цибулі що росте) і всі знають ,що це треба зривати щоб цубулька краще росла. Так от багато хто і не здогадується яка смамчна страва виходить з цими трембухами. Смак дуже ніжний, легкий, ненав'язливий тільки трохи нагадує цибулю, але зовсім не пече.
Отож,
ріжем трембухи на пательню і підсмажуєм, щоб трохи притушились,
потім вибиваєм 4 яйця (можна менше або більше), солимо, перчимо
і вуа-ля страва готова. Можга подавати з овочами, рибою, м'ясом, або й смакувати так. В мене з помідорками та релетом з лаваша з домашнім майонезом та соленою сьомгою.
Смачного !!!!!!!!!!!