Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Аґрус, заготовляємо на зиму
Natalyadiva
21 червня 2009 23:29
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Варення з агрусу



Для варення береться недостиглий зелений агрус. Почистити, помити. Перемолоти на мясорубці. Додати цукор в спввідношенні 1:1, перемішати і покласти на вогонь. Смажити на маленькому вогні 1.5-2 години, постійно помішуючи. Розкласти холодним в чисті сухі банки і закатати. (На повидло треба довше смажити і буде дуже темним)
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
2 липня 2009 19:01
Повідомлення #2


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Варення з агрусу, начиненого грецькими горіхами


1 кг агрусу
200 г грецьких горіхів
1,4 кг цукру
1,5 ст. води

Горіхи очистити, підсмажити, дрібно нарізати. Ягоди надрізати, видалити кісточки з м'якоттю, начинити їх горіхами, залити киплячим сиропом і поставити в прохолодне місце на 12 годин, після чого варити до готовності. Готове варення горячим розлити в банки і закрити кришками.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
2 липня 2009 20:48
Повідомлення #3


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Агрус в яблучному пюре


1 кг агрусу
500 г яблук
400-500 г цукру

Ягоди наколоти і покласти по плечики в банки. Яблука нарізати дольками і розварити під кришкою в каструлі, добавивши декілька ложок води, потім перетерти їх через сито. В отримане пюре добавити цукор, розмішати і нагріти до кипіння. Зразу ж перелити в банки з ягодами агруса і пастеризувати при 90 градусах півлітрові банки 15 хвилин, літрові - 20хв.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
5 липня 2009 17:36
Повідомлення #4


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Варення "Ласуха"


1 кг агрусу добре миємо і видавлюємо насіння. Кожну ягоду заповнюємо товченими грецькими горіхами і проварюємо в 500 г меду до загустіння. Варення гарячим розливаємо в банки і закупорюємо

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
6 липня 2009 08:16
Повідомлення #5


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Готовність варення перевіряється так: крапніть на серветку, якщо довкола нема мокрого обідку, отже вони готові. Або опустіть краплю у склянку з холодною водою. Якщо вона кулькою опустилася на дно, варити більше не треба

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
11 липня 2009 20:17
Повідомлення #6


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Мармелад з агрусу


1 кг агрусу
550 г цукру

Недозрілі тверді плоди покласти в каструлю, додати кілька ложок води і розварити під кришкою. Масу старанно розтерти і пропустити через сито. Отримане пюре уварювати на слабкому вогні, помішуючи, до половини початкової маси. Потім порціями давати цукорі, помішуючи, варити на слабкому вогні до готовності (маса повинна важити 1 кг).
Готовий мармелад викласти в емальовану формочку, змочену водою.
Застиглу масу розрізати на кусочки і посипати цукром.
Зберігати в холодному місці.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
11 липня 2009 20:52
Повідомлення #7


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Пюре з агрусу


Агрус, готовий до збирання, коли в ньому найвищий вміст кислот, цукрів і вітамінів, вимити в проточній воді і, безперервно помішуючи, розпарити в невеликій кількості води. Протерти через сито. На кожний кілограм отриманого пюре покласти по 0,5-1 кг цукру або меду, довести до кипіння і киплячим розлити в банки. Ємкості наповнити по вінця, герметично закрити і потримати догори дном до повного охолодження.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
 
« · Фрукти · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 23:34

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 111
Гостей: 95
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100