Інгредієнти:
4 яйця,
1 скл. цукру (розділіть на 3 частини),
0,5 скл. сметани,
120 г вершкового масла,
2 скл. борошна,
2 скл творога,
2 скл. вишні,
0,5 скл. грецьких горіхів,
щіпка солі.
Приготування:
Збийте яєчні жовтки з третиною цукру. Додайте сюди розтоплене вершкове масло, сметану та сіль. Все добре перемішайте. Додайте борошно та вимішуйте тісто. Вимішане тісто накрийте та помістіть в холодильник.
Продовжуйте готувати решту інгредієнтів для пирога: у невеликій мисці збийте вінчиком творог з половиною цукру до однорідності. Відправте також в холодильник. Тепер збийте білки у середній мисці на середній швидкості, до утворення стійкої піни. Білки змішайте з творогом і збивайте все разом близько 10 хвилин.
Увімкніть духовку розігріватись до 150 градусів. Окремо змішайте решту цукру та вишню. А грецькі горіхи трохи обсмажте та подрібніть.
Настав час до останніх приготувань: вийміть тісто з холодильника та розкатайте до розмірів форми для випічки. Зверху тіста викладіть половину творогу, рівномірно посипте його грецькими горіхами та вишнями. Поверх цього шару розприділіть решту творога.
Випікайте пиріг з творогом та вишнями близько 45 хвилин. Готовий пиріг вийміть з духовки та дайте йому охолонути. Подавати пиріг краще охолодженим.