З муки, яйця, води і солі замісити круте тісто, дати постояти йому під салфеткою близько 30 хвилин. Тісто получається еластичним. Також в муку можна додати овочеву приправу "Вегета". Вона надасть тісту жовтуватий відтінок і цікавий смак.
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Замісити не дуже круте тісто з одним яйцем, викласти на дошку, прикрити салфеткою і дати постояти 25-40 хв. Потім розкатайте в пласт товщиною до 2 мм, змастіть зверху яйцем, видавіть кружечки і викладіть начинку.
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Фарш: 400 г говядини 230 свинини 230 г баранини 80 г цибулі 4 ст. л. бульйона перець, сіль, майоран і цукор - до смаку.
М'ясо пропустити через мясорубку, добавити натерту на терці цибулю, сіль, цукор, перець, майоран, бульйон. Все перемішати. Пельмені варити в підсоленій воді на протязі 8-10 хв. (на 500 г пельменів -2 л води і 10 г солі). Полити вершковим маслом. Подавати до столу зі сметаною, лимонним соком або оцтом.
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Кальмари ошпарити кип'ятком, зняти плівку, почистити, пропустити через м'ясорубку. Зварити до напівготовності рис, обсмажити цибулю в оліїї до золотистого кольору. Все вимішати. Варити в підсоленому бульйоні до готовності. Подавати до столу з майонезом.
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Фарш: 2 ст. свіжо нарізаних грибів 1 цибулина 0,75 г розтопленого вершкового масла сіль, перець
Гриби ошпарити кип'ятком, дрібно порізати, добавити дрібно порізану цибулю, масло, посолити і вимішати. Масло можна замінити сметаною. Варити не менше 15 хв. Подавати зі сметаною. Перед подачею можна обсмажити на вершковому маслі.
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт