Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Печінка по-китайськи
Малюкка
31 серпня 2016 16:18
Повідомлення #1



  • 0

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Мені дуже сподобався цей рецепт, але якось забула сфотографувати, то вирішила, все ж додати його тут. Знайшла я цю страву на сайті Юліі Висоцької "Їмо вдома" , автор Катерина Коржанівська.

Інгридієнти:
перець чорний - 1 дрібка
куряча печінка - 500 г
соєвий соус - 3 ст. ложки
рідкий мед - 1 ч. ложка
томатна паста - 1 ст. ложка
часник - 3 зубчики
олія - 4 ст. ложки
крохмал - 1 ст. ложка
паприка - 1 ст. ложка
вода - 100 гр
цибуля - 1 шт.

Приготувати маринад для печінки: в мисці змішати крохмал, часник пропустити через прес, паприку і 2 ст. ложки олії. Все добре перемішати до однорідності. Печінку помити, обсушити бумажними рушниками і видалити плівки. Покласти в маринад і добре перемішати. Залишити маринуватися на 30 хв.

Цибулю порізати півкільцями. В мисці змішати томатру пасту, мед та соєвий соус

В глибоку сковороду налити решту олії, розігріти і викласти печінку. Обсмажити до підрумянювання дуже швидко. Буквально 1 хв. Додати цибулю, перемішати і смажити ще кілька хвилин, помішуючи. Вилити підготований томатний соус та воду, перемішати і тушити під кришкою 7-10 хвилин. Покуштувати на сіль та перець, якщо мало, то додати.

Подавати з вареним рисом. Дуже смачно! Мій коханий сказав, що смачнішої печінки ще не пробував
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 15:32

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 60
Гостей: 43
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100