Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Пляцок "Очі цариці", Подруга пригостила пляцком "Очі Клеопатри", знайшла подібний в інтер
svetochka
28 липня 2016 21:01
Повідомлення #1


Молода господинька
  • 34

Репутація: 42
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 91
Реєстрація: 3.01.2012

ICQ:--

Бали: 375

Очі цариці

Темне тісто.
жовтки 6 шт.
яйця 2 шт.
цукор 6 ст.л.
мука 4 ст.л.
розпушувач 1 ч.л.
какао 2 ст.л.
олія 5 ст.л
6 жовтків та 2 яйця збити з цукором до пишності. Додати олію, муку, розпушувач, какао. Розмішати на низьих обертах міксера.
Біле тісто.
білки 6 шт
крохмаль - 1 склянка
цукор 1,5 скл
олія 5 ст.л.
оцет 1 ст.л.
6 білків збити, додати цукор, збити. Додати олію, оцет, крохмаль.Розмішати на низьих обертах міксера.
Кожне тісто розподілити на дві форми.У форму викласти ложкою темне тісто, на нього біле. Легенько розмішати виделкою, утворюючи "розводи". Випікати при температурі 180 град. 40 - 50 хв. Охолодити.
Заварний крем. Зварити ванільний пудинг(бажано польський): від 0,5 літра молока відлити півсклянки, розмішати в ньому порошок. Більшу частину молока довести до кипіння, додати 3-4 ложки цукру, влити розколочений пудинг, заварити до густоти.. Остудити. Додати м'яке масло (200 г), збити.
Желе. 2п. зеленого желе (агрус, ківі) всипати у 300 мл. кип'ятку. Розмішувати, поки не розчиниться. Охолидити до консистенції гелю. Тобто, щоб не розтікалось, але і не було повністю застиглим.
Прошарок з печива. 300 г пісочного печива (я брала «До кави» і різала пополам).
Збираємо пляцок. нижня частина бісквіту- 1/2 крему. Печиво викласти смужками, проміжки між печивом заповнити напівзагуслим желе. На печиво викладаємо крем. Прикриваємо верхнім бісквітним коржем,злегка притиснувши. Залишаємо на кілька годин у холодному місці.
Перейти на початок сторінки
24107419
31 жовтня 2016 15:24
Повідомлення #2


Молода господинька
  • 34

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 5
Реєстрація: 31.07.2015

ICQ:--

Бали: 57
Слава Ісусу Христу! Я теж пекла "Очі цариці". А бачу ви пишете про пляцок . Дуже смачний . Просто супер!!! Але я давала тістечко "Колобок", то низ бесквіт зверху желе залите шоколадом, теж смачно. А, як печиво себе повело ? вам воно не розмокло від кави ? Тому,що у моєму рецепті печиво потрібно просочити кавою і викладати на пляцок.
Перейти на початок сторінки
svetochka
1 листопада 2016 17:34
Повідомлення #3


Молода господинька
  • 34

Репутація: 42
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 91
Реєстрація: 3.01.2012

ICQ:--

Бали: 375
Я зовсім не просочувала, печиво увібрало зайву вологу із крему і було якраї добре- не мокре і не сухе, пляцок гарно різався.
Перейти на початок сторінки
24107419
1 листопада 2016 20:57
Повідомлення #4


Молода господинька
  • 34

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 5
Реєстрація: 31.07.2015

ICQ:--

Бали: 57
Так , просто у мене по рецепту потрібно просочувати кавою . Тому я і запитала. Хочу теж замінити на інше печиво.
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
30 квітня 2017 17:47
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Пекла цей тортик. Печиво бісквітне робила сама. Пропитувала і воно стало меншим в торті. В рецепті пропущено до білків 1 ст. крохмалю. Галяретку брала червону.
Перейти на початок сторінки
svetochka
3 травня 2017 19:45
Повідомлення #6


Молода господинька
  • 34

Репутація: 42
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 91
Реєстрація: 3.01.2012

ICQ:--

Бали: 375
Наталю, дякую, що знайшли помилку, уже випраила. Цікава їдея - з червоним желе, святково й гарно.
Перейти на початок сторінки
gsstep
5 січня 2018 15:33
Повідомлення #7


Молода господинька
  • 34

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 1
Реєстрація: 15.09.2013

ICQ:--

Бали: 51
Дякую за рецепт, підкажіть будь ласка розмір форми для випікання
Перейти на початок сторінки
svetochka
6 січня 2018 17:52
Повідомлення #8


Молода господинька
  • 34

Репутація: 42
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 91
Реєстрація: 3.01.2012

ICQ:--

Бали: 375
У мене 36 на 24 см, якраз добре.
Перейти на початок сторінки
 
« · Пляцки  · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 14:59

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 85
Гостей: 69
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100