Крученики по-закарпатськи
LiLu Живу...Готую... Люблю ...)
2 квітня 2012 23:33
Одна така...
Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010
ICQ:--
Бали: 1275
Крученики по-закарпатськи Свинину нарізати шматочками, відбити, посолити, поперчити. На кожен шматочок покласти грибний фарш, згорнути рулетом, перев'язати ниткою і тушкувати. Готові крученики залити грибною підливою і трохи протушкувати. Грибний фарш: гриби промити, відварити і дрібно посікти. Цибулю обсмажити до золотистого кольору, змішати з половиною грибів, сіллю, перцем, вареними яйцями. Підлива: борошно спасерувати на вершковому маслі, додати грибний відвар, сіль, сметану, що залишилися гриби й добре перемішати. Свинина – 1 кг, сіль, перець – за смаком, гриби – 50 г, цибуля – 100 г, яйця – 3 шт., Борошно – 50 г, вершкове масло – 50 г, грибний відвар – 400 г. сметана – 200 г. У мене м'ясо маринувалось цілий день . Я брала шию свинну- просто тануло в роті мяско Цей рецепт просто суперовий ! Рецепт взяла з medunica.sumy.ua
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Кіра
31 травня 2012 13:57
Файна господиня
Репутація: 254
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 855
Реєстрація: 13.04.2010
ICQ:--
Бали: 2452
яка смакотища!!!!!!!!!швиденько тре готувати)))))
Галиночка
31 травня 2012 14:05
Файна господиня
Репутація: 719
Група: Кондитер
Повідомлень: 717
Реєстрація: 24.11.2011
ICQ:--
Бали: 2470
Цитата: LiLu
перев'язати ниткою
а це харчова нитка чи потім треба зняти її?
vika
31 травня 2012 15:08
Файна господиня
Репутація: 168
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 400
Реєстрація: 27.08.2010
ICQ:--
Бали: 882
Цитата: Галиночка
Крученики по-закарпатськи
я також так роблю, дуже смачно.
ssaazzoonn
31 травня 2012 15:23
Файна господиня
Репутація: 421
Група: Кондитер
Повідомлень: 1087
Реєстрація: 23.01.2012
ICQ:--
Бали: 963
Гарний рецепт, хоч i не складний! Дякую Свiтланко!
LiLu Живу...Готую... Люблю ...)
31 травня 2012 22:38
Одна така...
Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010
ICQ:--
Бали: 1275
Цитата: Галиночка
а це харчова нитка чи потім треба зняти її?
Ну це так в рецепті написано ,а я зубочисткою проколювала ,все добре трималось!
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Натонька прагну досконалості...
2 січня 2013 12:12
Зірочка з неба
Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008
ICQ:--
Бали: 14626
В тебе тут сушені гриби? Білі певно, та? Бо шось думаю, малувато 50 г грибів))
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму ! Як правильно оформити рецепт
LiLu Живу...Готую... Люблю ...)
2 січня 2013 18:11
Одна така...
Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010
ICQ:--
Бали: 1275
Цитата: Натонька
В тебе тут сушені гриби? Білі певно, та?
Нєа! то так в оригіналі рецепта написано 50 грм. Я брала більше ( на око) , шампіньйони. На новий рік знову робила , смачні вони, головне шоб м'ясо файне було .
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Oksana_sx
21 січня 2013 18:48
Файна господиня
Репутація: 1136
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 720
Реєстрація: 6.10.2011
ICQ:--
Бали: 2818
LiLu Живу...Готую... Люблю ...)
21 січня 2013 21:00
Одна така...
Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010
ICQ:--
Бали: 1275
Цитата: Oksana_sx
згідно рецепту із білими сушеними грибочками
Ого! з тими грибочками ,то певно смакотіща шо ну! рада що сподобались!
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гості , не можуть залишати відповіді в даному форумі.
Зараз: 22 листопада 2024 19:14
Зараз на сайті
Всього на сайті: 174
Гостей: 156
Користувачі: - відсутні