Отже поїхали)):
Печемо декілька круглих коржів,перемазуємо,щоб вийшов високий торт.Коли торт застигне в холодильнику,обрізаємо боки,так,щоб він мав трохи випуклу форму.Обрізки перемішуємо і викладаємо на верх торта шапочкою.Відправляємо знову в холод,щоб торт застиг

як завжди обмащуємо торт кремом під мастику і гарно його вирівнюємо

готуємо мастику коричневого кольору,розкачуємо,і обрізаємо так,щоб вийшов прямокутник

робимо трафарет на мастиці за допомогою сітки(хто яку має,можна антимоскітною)

відправляємо торт на центр мастики і змащуємо боки водою ,щоб їх склеїти


склеюємо бока(ніби зшиваємо мішок)

шпашкою робимо строчку

викладаємо гарно складки і вивиртаємо кінці


готуємо шматочок тканиниі закриваємо нею дирку


вирізаємо шматочки тканини іншого кольору,щоб зробити латки

приклеюємо латку на мішок і впихаємо в неї монетку

качаємо джгутик,обвязуємо ним мішок і викладаємо в нього валюту:)

до горілки додаємо капельку коричневого барвника і змащуємо торт

Позакінчували всі деталі і наш тортик готовий

Вибачайте за якість фото,робила ввечері та ще й поспішала

Але вже дуже хотіла показати цей МК,бо може комусь до Нового Року знадобиться!