З днем народження щиро вітаю, Щастя і здоров'я я Тобі бажаю, Хай сміється доля ,як калина в лузі, Нехай будуть поруч добрі, вірні друзі. Нехай Тебе щастя, як дощ обливає, Нехай Тебе радість завжди зустрічає, Нехай Тебе любить хто милий душі, Цього я бажаю Тобі від душі.
Natacha! Від усієї душі вітаю з Днем народження! Бажаю бути щасливою,коханою,молодою,квітучою і успішною! Нехай радість і добробут приходять щедрим зорепадом у Твоє життя,кожний день буде приємним і гарним! Нехай любов незгасно світить, Хай доля радісно співа, Для Тебе всі найкращі квіти І найласкавіші слова! Щоб мрії ставали реальністю!
Вітаю з Днем народження, бажаю бути завжди в хорошому настрої, вірити в свої сили, прагнути до втілення своїх мрій в реальність. Бажаю здоров’я, кохання, щастя, вірних друзів, успіхів в особистому житті!
Наталочко, з святом тебе!!! Зміни породжують зміни. Трапиться це неодмінно: Буде все так, як захочеш. Тільки себе не згуби Стануть реальними мрії. Ангели справді уміють В долях простих малювати… Що б ти в житті не робила. Ти так відкрито і чесно. Наче в душі твоїй весни, А у словах – тепле літо Просто достойно живи. Адже на небі все бачать. Серце – і щире, й гаряче. Не залишать без любові І без рядків похвали.
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Із Днем народження вітаю ! Добра і радощів бажаю, Здоров’я на усі літа, Хай в серці квітне доброта. Хай в небі сонце ніжно сяє, Веселка барвами зарає, Щебечуть солов’ї грайливо На життя довге й щасливе !
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!