Дівчата, може хто має вдома ікони і знає, що вони означають. Хочу вишити ікону в подарунок, але не знаю яку обрати. Яка від чого помічна? Може хтось знає - поділіться і малюночок якщо можна
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Ластівка, я вишиваю образ Марією у царській короні з Ісусиком на руках. від багатьох чула, що хто має цей образ, то приходить мир, спокій і благополуччя в хату і сім"ю.
а ще знаю, що для скріплення і врятування сім"ї добре помагає образ Святої сім"ї: Марія з Йосипом над яслами в яких спить Ісусик. (фотографії додам пізніше).
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Ні, не така...А нема на схемі написано як вона називається?
Ластівка, дуже гарні роботи. Я теж вишила цю ікону,але за іншою схемою і хрестиком. Декілька років назад , прийшло натхнення і захотілося вишити саме ікону...дуже боялася братися до роботи,але з Божою допомогою все вийшло . Дивлячись на ваші роботи, захотілося спробувати і бісерну техніку- так красиво . Вже приглядала в наших магазинах ,але щоб так було намальовано не бачила. Бажаю вам натхнення.
Ластівка, я вишиваю образ Марією у царській короні з Ісусиком на руках. від багатьох чула, що хто має цей образ, то приходить мир, спокій і благополуччя в хату і сім"ю.
дивилась трошки в неті як же називається ця ікона...Точно найшла, що це греко-католицька і дуже схожа на (не знаю як перекласти) Отчаянных единая надежда