Печінка індича пікантна 1) 1 кг печінки індичої помити, відрізати все зайве, розрізати кожну на двоє і чуть відбити (буквально 2-3 рази).
2) Обкачати в борошні і злегка (щоб тільки схопилась) обсмажити в розігрітій олії.
3) 1 велику цибулину почистити і порізати півкільцями, покласти в сковорідку, туди ж додати 1 порізане кубиками велике кисло-солодке яблуко, додати 2 ст. ложки олії і потушити. В кінці додати пів чайної ложечки цукру, солі і перцю до смаку, 1 ст. ложку гірчиці французької (діжонської) і 1 ст. ложку соєвого соусу.
4) Скласти печінку у форму, в якій будемо підтушувати у духовці (я ще для страховки, щоб часом не підгоріла, дно вистеляю листочками капусти), злегенька посолити. Зверху на кожен кусочок печінки покласти тушену цибулю з яблуками і затерти твердим сиром. На дно форми влити буквально 2-3 ст. ложки води.
5) Поставити в духовку на 20-30 хв.
Смачного!