Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 КОБРА (баклажани), Дуже смачна консервація
kosacjka
20 лютого 2012 17:19
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
"Кобра"




Рецепт тут: Мій домашній ресторан

--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
Darka
17 червня 2014 08:07
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 621
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 12.11.2012

ICQ:--

Бали: 712
Оля дякую за рецепт :winked: .Вчора закрила дуже багато банок а то що закрила минулого тижня вже нема.Ніхто не хотів чекати зими :lol: .
Баклажани не обжарувала на пательні а робила в духовці на режимі БРОІЛ,один раз перевернула. Перед запіканням тільки чуть збризнула олією,перемішала в мисці(порціями).Так набагато скоріше і не треба стільки олії. Ще раз дякую :a0a:

--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Перейти на початок сторінки
kosacjka
19 червня 2014 14:13
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
Darka, дуже рада що тобі сподобався мій рецептик!!! Ця консервація улюблена у моїй сім'ї. Ми її закриваєм саме більше і з'їдаємо саме швидше :lol:
Гарну ідею ти подала, щоб баклажани не смажити, а запікати. Обов'язково також так попробую

--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
kosacjka
12 серпня 2014 22:47
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
Цитата: Darka
Баклажани не обжарувала на пательні а робила в духовці

Darka, дуже дякую ідею. Вчора закривала велику кількість Кобри, то спробувала запікати а не обсмажувати. Результатом задоволена. Тільки я не порціями запікала, а всі зразу - на велику бляшку (тобто прямокутну форму з високими бортами, в якій випікаю коржі) виклала баклажани, полила олією і перемішала. Запікала на великому вогні, періодично помішуючи 15-20 хв.

Ще раз ДУЖЕ дякую за ідею! Такий варіант суттєво, навіть дуже суттєво заощаджує час і є набагато безпечнішим коли в домі є діти. А то понакладаю тих баклажанів на 4 сковорідки і переживаю щоб хтось пробігаючи повз з м'ячом не зачіпив ручки і не перевернув ту олію.

--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 листопада 2024 01:10

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 76
Гостей: 44
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100