Бульйон з перепілок[center][/center]
- 4 перепілочки, розрізати на половинки, гарно помити, викласти на друшляк, щоб стекли
- покласти перепілочки у каструлю, залити 3,5-4 л води (залежно від перепілок, якщо трохшки більші то води можна 4 л, якщо менші - відповідно 3-3,5 л)
- гарно зібрати пінку (шумку), яка підходить
- після закипання додати:
2 почищені цілі цибулини, 1 морквину розрізати на 4-6 частин, 1 корінь петрушки розрізати навпіл, четвертинку невеличкої селери порізати брусочками, 1 порей, посолити до смаку.
Варити буквально 30-40хв., в кінці вибрати цибулю і порей, додати зелень (в мене заморожена петрушка і кріп).
В тарілку посласти відварену лапшу, найкраще домашню, половинку перепілки і налити бульйон. Смачного!