Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Польська шарлотка з бізе
Pequenita
9 травня 2016 19:40
Повідомлення #1



  • 0

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 2
Реєстрація: 21.01.2016

ICQ:--

Бали: 80


Тіcто:
3 скл муки
1 пачка маргарину
3 ст л цукровоі пудри
5 жовтків
2,5 ч.л порошку до печива
1 ст.л води

Бізе:
5 білків
1/2 скл цукр.пудри

Мус:
1,3-1,5 кг яблук
2/3 скл.води ( може знадобитись більше, залежить від сорту яблук)
4 ст л цукру
1 ч.л кориці
Сік половини лимону

1) Готуємо мус . Чистимо яблука і ріжемо кубиками, додаємо всі інші інгредієнти і тушкуємо приблизно 40 хв.
2) З усіх інгредієнтів замішуємо тісто . Ділимо на 2 частини і ставимо на 30 хв в морозильну камеру.
3) готуємо бізе з охолоджених білків, поступово вводячи пудру, збиваємо міксером.
4) в тортівницю ( приблизно 26 см ) викладаємо одну половину тіста ( розкачуємо і надаємо форму ). Поверх тіста викладаємо яблучний мус і накриваємо його щойно приготовленим бiзе. Виймаємо другу частину тіста і натераємо його на терці.
Пекти при температурі 180 градусів приблизно 40 хв

Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 19:08

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 166
Гостей: 144
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100