ТОРТ З ПОЛУНИЦЯМИ І КОКОСОМ
На 1 бісквіт:
3 яйця
1 п. ванільного цукру
100 гр цукру
70 гр муки
25 гр крохмалу
1 ч. л пор до печива
6 ст л ликеру (апельсинового)
Печемо 2 бісквіти - один білий, другий шоколадний ( до тіста додати 3 ст л какао). Кожний корж перерізати на двоє. і пропитати лікером
Крем:1 л сметани, цукор, ванільний цукор, 80 гр білої кокосової стружки.
Сметану збиваєм з цукром, додати обсмажену без жиру кокосову стружку. Добре розмішати.
Великі полуниці порізати на половину! Чим більший кусочок клубніки - тим краще!!! Найкраще середні ягоди і не порізані, густо накладені на крем!
Складаєм: Чорний корж - крем - полуниці -крем -білий корж - крем - полуниці - крем - білий корж - крем - полуниці -крем - чорний корж.
Верх помазати шоколадною поливою і прикрасити полуницями.
p.s часто цей торт роблю із заварно - масляним кремом
Я кожного разу роблю цей торт. Але без кокосу.Просто сметана з цукром. А Недавно найшла цей рецепт з додаванням стружки- і відразу вирішила випробувати.