Коржі виходять вологими і дуже шоколадними
185 гр м'ягесенького масла(можна маргарини)
300 гр цукру
ванільний цукор
3 яйця
300 г борошна
2.5-3 ч.л порошку до печива
1.5 ч.л соди
80 гр какао порошку
280-300 г кефіру
Духовку розігріти до 180 ° С.
Масло добре збити з цукром, потім додати по одному яйця, щоразу все добре збиваючи. Борошно просіяти з какао і содою. В олійно-цукрово-яєчну суміш поперемінно додаємо невеликими порціями борошно і кефір, кожен раз все добре перемішуючи міксером.
Готову суміш вилити у форму (26-28 см) і випікати до готовності. Пекти 40 хвилин. Готовність я перевіряю дерев'яною паличкою - якщо вона чиста, але на ній висять пара крихт, то пора виймати. З коржами нічого не трапляється, якщо відкрити духовку завчасно, тому краще кілька разів перевірити на готовність, ніж перетримати їх в духовці.
Якщо є можливість, то їх краще спекти за день до того, як збирати торт - з ними тоді легше працювати
З цими коржами в мене є
тортик з рожевими квітами