Сирник с вишнямидумаю рецептик популярний. мені дістався від знайомої.
Борошно (в тісто) - 3 скл.
Цукор (в тісто - 1 скл., До сиру - 150 г, до білків - 0,5 скл.) - 2,1 скл.
Маргарин м'який (в тісто) - 250 г
Яйце куряче (в тісто -3, до сиру - 4 шт.) - 7 шт
Розпушувач (в тісто) - 1 ст. л.
Какао-порошок (в тісто) - 2 ст. л.
Сир - 900 г
Масло вершкове (до сиру) - 150 г
Крохмаль (до сиру) - 1 ст. л.
Крупа манна (до сиру - 1, для посипання 2 ст.л.) - 3 ст. л.
Ванілін (до сиру) - 1 г
Лимон (до сиру) - 1 шт
Вишня (без кісточок з цукром, відціджений) - 1 л
Кисіль (у порошку до білків) - 1 пакет.
Маргарин посікти з борошном і розпушувачем, яйця збити з цукром. Замісити тісто, розділити на дві частини. Однією вистелити деко середнього розміру, а другу половину розділити на 2 частини: до однієї частини додати какао. Дві частини тіста покласти в морозилку.
Для сирної маси всі інгредієнти (крім яєць і цукру) перемішати в комбайні до кремоподібного стану і в кінці додати збиті окремо з цукром жовтки і білки.
Біле тісто посипаємо манкою, викладаємо вишні, зверху тремо чорне тісто, на нього викладаємо сирну масу, на сир - збиті білки з цукром і киселем, на білкову масу зверху тремо біле тісто. Ставимо в духовку на 1 годину при температурі 180 град
а от і фото героя...