Цитата: Darka
Баклажани не обжарувала на пательні а робила в духовці
Darka, дуже дякую ідею. Вчора закривала велику кількість Кобри, то спробувала запікати а не обсмажувати. Результатом задоволена. Тільки я не порціями запікала, а всі зразу - на велику бляшку (тобто прямокутну форму з високими бортами, в якій випікаю коржі) виклала баклажани, полила олією і перемішала. Запікала на великому вогні, періодично помішуючи 15-20 хв.
Ще раз ДУЖЕ дякую за ідею! Такий варіант суттєво, навіть дуже суттєво заощаджує час і є набагато безпечнішим коли в домі є діти. А то понакладаю тих баклажанів на 4 сковорідки і переживаю щоб хтось пробігаючи повз з м'ячом не зачіпив ручки і не перевернув ту олію.