Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Рецепти з троянди, варення, наливки, щербети
Натонька
прагну досконалості...
9 червня 2009 09:27
Повідомлення #1


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
smile

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
9 червня 2009 09:29
Повідомлення #2


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Настоянка з пелюстків рози




На 100 г пелюстків роз -
0,5 л горілки
150-200 г цукру

Ощипати розу в цвіту, наповнити пелюстками бутиль, залити горілкою, дати настоятись. Коли настоянка набуде темно-янтарного кольору, процідити, не відтискаючи пелюстки, добавити цукор, підігріти трохи і розлити по фляжкам. Зберігати в прохолодному місці.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
9 червня 2009 09:32
Повідомлення #3


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Розовий щербет


(східний прохолодний напиток)

Вишневий або гранатовий сок розвести наполовину водою, добавити розове варення (сире або варене), охолодити і процідити.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
9 червня 2009 09:51
Повідомлення #4


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Варення з пелюстків рози №1


Збирають пелюстки лівою рукою в пучок, ножницями обрізають плодоножки з з білими крайчиками пелюсток, потім миють, дають стекти воді, кладуть в емальований посуд, всипають туди цукор (на 1 стакан плотно складених пелюсток - 2 ст. цукру) і добре розтирають дерев'яною ложкою до однорідної кашки, добавивши сок 0,5 лимона або розчин лимонної кислоти (лимонна кислота на кінчику ножа на 1 ч. л. води). Перекладають в банку і зберігають в холодильнику як сире варення. Готують також сироп з 2 ст. цукру і 1 ст. води, варять 5-7 хв, добавляють в нього розову кашку і варять ще 10-12 хвилин.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
9 червня 2009 10:12
Повідомлення #5


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Варення з пелюсток троянди №2


Пелюстки в емальованій посудині пересипають цукром (500 г цукру на 400 г пелюсток), добавляють 1 ч. л. лимонної кислоти, розведеної в 1/4 ст. води, добре перемішують і витримують від 6 годин до 2 діб, потім заливають цукровим сиропом (1 ст. води на 500 г цукру) і варять на слабкому вогні до готовності близько 15 хвилин. Горячим розливають по стерелізованим банкам і закатують кришками.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Іванка
9 червня 2009 23:04
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
Наталя а пелюстки збирати з дикої троянди. Чи як у народі кажуть ружа?
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
9 червня 2009 23:27
Повідомлення #7


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Та вроді) Якраз вчора на ту настоянку назбирала, правда хіба 50 грам, більше не найшла smile

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Larisa
10 червня 2009 08:28
Повідомлення #8


Файна господиня
  • 51

Репутація: 72
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 414
Реєстрація: 29.05.2009

ICQ:--

Бали: 265
Цитата: Іванка
Чи як у народі кажуть ружа?

Я знаю мама все саме з ружі робила варення.Просто перетирала пелюстки з цукром і лимонною кислотою,залишала , щоб трохи постояло і потім заварювала трішки в банках.... Пиріжки з цим варенням - це щось winked !!!!

--------------------
Ласкаво прошу до себе в гості !
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
10 червня 2009 08:49
Повідомлення #9


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Моя бабця теж варення робила, в нас два кущі росло великих, але тепер та роза пропала майже, хіба дві квіточки було... То я трохи коло санаторію нарвала, трохи по сусідах, і все одно мало дуже вийшло. Хотіла попробувати шо з того вийде)

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 листопада 2024 01:54

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 75
Гостей: 50
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100