Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Рецепт: Пляцок "Анастасія"
Venera
12 червня 2009 14:54
Повідомлення #1



  • 0

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Тут обговорюється рецепт: Пляцок "Анастасія"
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
12 червня 2009 16:32
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Я пекла цей пляцок і можу сказати що він один з найсмачніших пляцків які я їла.Тому всім хто ще не пік рекомендую спробувати впевнена ви не пожалкуєте.
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
12 червня 2009 16:48
Повідомлення #3


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Во-во, я тоже так кажу wink

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Люська
1 вересня 2010 15:05
Повідомлення #4


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Підтримую! Дуже смачний пляцок! Чоловік пригощав на роботі співробітниць, так вони не могли заспокоїлись, поки я не дала їм рецепт пляцка!
Перейти на початок сторінки
Рімма
25 січня 2013 15:56
Повідомлення #5


Молода господинька
  • 34

Репутація: 199
Група: Кондитер
Повідомлень: 135
Реєстрація: 4.01.2012

ICQ:--

Бали: 663
Ось і я звітую


Пекла його на Новий рік. Вийшов дуже великий. Я робила все строго по рецепту і згущонку давала до маси, можливо тому він мені на смак був дуже засолодким.
Але, що хочу зауважити - оті бісквітні коржі, то така смакота. Я на Різдво їх самих спекла, тільки в білий додала ще цедру 1 лимона і трохи соку, а крем - сметана і згущонка. Дуже смачно було.
Перейти на початок сторінки
ІНЕСА
25 січня 2013 16:51
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
А заварний крем збивати треба з маслом чи сам давати по вафлі? :feel:
Перейти на початок сторінки
Рімма
26 січня 2013 11:12
Повідомлення #7


Молода господинька
  • 34

Репутація: 199
Група: Кондитер
Повідомлень: 135
Реєстрація: 4.01.2012

ICQ:--

Бали: 663
В рецепті взагалі то просто зазначено "Заварний крем", то я зрозуміла, шо хто який хоче такий і робить, за своїм рецептом. Я зробила крем із пляцка "пані Валевська", дуже смачний вийшов, то туди йде масло.

Може Натонька нам роз"яснить як правильно, бо ІНЕСА от запитала, а я і задумалась тепер.
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
26 січня 2013 12:06
Повідомлення #8


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Для мене заварний крем то тільки з маслом. Навіть не уявляю шо таке заварний крем без масла. Таке хтось їсть? Теж роблю постійно від "Валевської"

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
uliana_y
26 січня 2013 13:41
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
Цитата: Натонька
Для мене заварний крем то тільки з маслом. Навіть не уявляю шо таке заварний крем без масла. Таке хтось їсть? Теж роблю постійно від "Валевської"

не знаю!!Зовсім без масла буде як кашка!Я даю масла по мінімуму,збиваю і вже орієнтуюсь в процесі!

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
26 січня 2013 14:04
Повідомлення #10


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
uliana_y, а я даю багато)))))

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
 
« · Пляцки  · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 04:07

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 20
Гостей: 15
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100