Швидкий рецепт сирного печива, в якому хрумке тісто, апетитний вигляд, смачний аромат та від якого важко "відірватись"
(рецепт знайшла на cookorama.net)
Сирне печиво з кунжутом:
Інгредієнти:70 г. масла або маргарини;
100 г твердого сиру;
щіпка солі;
1 яйце для тіста + 1 шт. для змащування печива;
1 скл. борошна + невелика к-ть для розкочування тіста;
0,5 ч. л. розпушувача;
2-3 ст. л. холодного молока;
кунжут для посипання печива;
Приготування:1. Борошно просіюємо у миску, додаємо кубики маргарину (чи масла) та все січемо ножем в крихту. Додаємо сіль, 1 яйце, розпушувач, натертий на
дрібній тертці сир (я додала трішки менше сиру, приблизно 70 г) та вимішуємо. Додаємо по трохи молока та замішуємо тісто.
2. При потребі деко для випікання застеляємо пергаментним папером та змащуємо маслом;
3. Розкатуємо тісто товщиною не більше 1 см. Вирізаємо невеликі кружечки, викладаємо їх на деко, зверху змащуємо збитим яйцем і посипаємо кунжутом;
4. Випікаємо печиво до золотистого кольору при 200 гр. (приблизно 15 хв.);
П.С. Шкода, що у мене не було кунжуту, але на наступний раз обов'язково прикрашу ним таке печиво, буде ще смачніше-)