Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Рецепти салатів з олією (без фото)
Natalyadiva
7 червня 2009 23:51
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Грецький салат



3-4 помідори, 2-3 огірочки, 1 солодкий перець (червоний), 1 червона цибуля, 120 г сиру фета або бринзи, 20 маслин без кісточок, перець, сіль, 2 ст. л. оливкової олії
Помідори нарізати кубиками. Огірок і цибулю нарізати півкільцями. Перець порізати соломкою. Овочі скласти в салатницю і посолити, враховуючи, що сир фета досить солоний, і поперчити. Додати сир порізаний кубиками, оливки. Заправити оливковою олією.

КАТАЛОГ


Смачненький, корисний салатик Люби
Салатик Катерини
Салат "Добриня"
салат "Баклажановий"
Оселедець під шубою -2
Грецький салат(салат по-селянськи, грецькою "ХОРЬЯТИКИ САЛАТА")
Пікантний салат з корейською морквою
Просто заправлений бурячок
Салат з білої квасолі
Салат з квасолі, квашеної капусти і сирого гарбуза
Салатка весняна
Грецький салат з макаронами
Салат з квасолі
Салат "Цезар"
Салатик "Незимовий"
"Вітамінний"
"Наш ответ Юлі Висоцькій"
Салат моєї доні
Салат зі спаржевої квасолі з грибами
Перейти на початок сторінки
gutka
12 жовтня 2009 20:49
Повідомлення #2


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Рецепт підходить для готування не тільки моркви, а й буряка .

необхідно: три великі морквини (або два буряки), три зубка часнику, коріандр (мелений), сіль, перець, цукор, оцет та олія.

Готуємо: на спеціальній тертці для готування моркви по-корейські натріть моркву (чи буряк). Покладіть у миску, додайте сіль, цукор, перець (за смаком), оцет (1-2 cт.ложки) та посипте коріандром.

Терту моркву в мисці перетріть руками, поки вона не пустить сік. Це робиться для того аби вона не була твердою.

Потім вилийте олію гарячу.

Тепер дрібно наріжте часник і покладіть у миску з морквою. Перемішайте ще раз, дайте дві години настоятися під покришкою і смачного!
Перейти на початок сторінки
kvochechka
14 червня 2010 19:10
Повідомлення #3


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
"Вітамінний"

Половина качана капусти
2 середніх морквинки
3-4 огірочки
3 шампінйончика
сік лимона

Капустц нашаткувати. Моркву потерти на мілкій терці. Огірочки розрізати на 4 частини і тонко подрібнити. Гриби вимити і сирими порізати - дуже тонко. Заправляти 1:1 соняшникова:оливкова (репейна) олія. І на завершення покропити соком лимона + сіль. Якщо є можливість купити оливкову олійку із запахом лимона, то буде супер.
Перейти на початок сторінки
kvochechka
14 червня 2010 19:20
Повідомлення #4


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
"Наш ответ Юлі Висоцькій"
no

пучок зеленого салату
руккола
кріп
петрушка
2-3 огірочка
1-2 помідора
сушарики (за бажанням)

на заливку:
2 ч.л. зерностої гірчиці
2ст.л. олії
1 ч.л. лимонного соку
1 ч.л. цукру
0.5 ч.л. солі

Овочі подрібнюєм. Салат і рукколу рвем натруженими руками. А потім робим заправку. Розтираєм грчицю із олією, додаєм сік лимона. Через 2-3 хв "розтирань" сіль + цукор. Поливаєм наш шедевр. За бажанням можна додати сухариків. winked
Перейти на початок сторінки
Славочка
8 липня 2010 00:31
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Салат "Ботвинник"
Перейти на початок сторінки
uliana_y
19 листопада 2010 20:00
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621


Що було в холодильнику з того і зробила салат.Вийшло досить смачно!)
Квашена капуста,цибуля,оливки(бочкові),перець болгарський маринований,чорний перець,кмин,олія.

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
Славочка
19 листопада 2010 21:33
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
uliana_y, а я б не відмовилась від твого салату з оливками--смакота!
Перейти на початок сторінки
uliana_y
5 травня 2011 19:45
Повідомлення #8


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
Набридли макарони,картопля,рис!)Хочеться чогось свіжого і легкого!))І весна всі переживають за фігуру))))Я придумала такий салатик і так мені нагло він сподобався ,що роблю два дні під ряд.Правда,в його корисності ще сумніваюсь, бо овочі не з грядки ,а куплені.Так рецепт:
пучок редиски
2 середні огірочки,
пучок петрушки(мала з грядки)
пів головки часнику
сік з половинки лимона ,
сіль,перець,сушений кріп і базилік,олія.Смачного!!!

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
zhanetka
21 вересня 2011 08:51
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: 618
Група: Кондитер
Повідомлень: 538
Реєстрація: 13.05.2011

ICQ:--

Бали: 1690
Дівчата робила вчора такий салатик:

БОЛГАРСЬКИЙ САЛАТ


КАРТОПЛЯ- варена в мундирах 10 маленьких шт.
ПЕРЕЦЬ БОЛГАРСЬКИЙ-3 шт середніх
ПОМІДОР-3 шт
ЦИБУЛЬКА-2 шт середніх
Базилік, сіль, перець

Все порізати кружальцями, цибульку замаринувати в оцеті бальзамічному,оливкова олія.
Смачного :amam: :cd:
Перейти на початок сторінки
Євгенка
14 листопада 2011 23:23
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
салат з 3х суточної капусти
Нашинкувати капусти, потерти моркви і залити сольоною водою (на 1л. води 1 стол. ложка з верхом солі) в емальованій посудині. Притрамбувати
і накрити кришкою, поставити зверху якийсь груз (банку зводою, наприклад)
Так має 3 доби постояти в хаті в теплі, потім перекласти капусту в баночки - і в холодильник
Перед подачею на стіл додати цибульки і полити олійкою.
Смачна капустка! Обовязково спробуйте!!! :winked:
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 18:39

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 87
Гостей: 69
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100