Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Фарширована гуска
vitamaks
23 лютого 2010 00:52
Повідомлення #1


Молода господинька
  • 34

Репутація: 32
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 45
Реєстрація: 29.06.2009

ICQ:--

Бали: 218
Фарширована гускаМожна подавати як гарячу або холодну закуску.Беремо гуску ( можна і качку) знімаємо шкіру.Відбираємо мясо від кісточок і мелемо. Шкіру зашити,залишити один отвір для начинки. Відварити 300-350гр локшини домашньої або купленої. Я ще даю кілька сушених грибів.Готовий фарш змішуємо з локшиною додаємо 3-4 яйця, сіль ,перець (гриби),добре вимішуємо. Начиняємо гуску (качку) . Випікати на маленькому вогні приблизно 1,5 години. Я все роблю "на око" але такі пропорції будуть добрі. Під час випічки можна поливати соком який стікає з гуски. Смачного!
Перейти на початок сторінки
Kabanjuk
29 лютого 2012 15:47
Повідомлення #2


Молода господинька
  • 34

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
vitamaks,
гуска чути інколи шо потрібно зробити тобто зааринувати аби небуло чути.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 17:42

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 23
Гостей: 9
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100