Нехай рікою щастя ллється, нехай в сім'ї добро ведеться, Хай серце не знає печалі і болю, блакитного неба і злагоди в домі.
Бажаємо безліч радісних днів, блакитного неба, квітучих садів, бажаємо щастя й удачі без ліку, міцного здоров'я і довгого віку. Нехай перший пролісок подарує тобі ніжність, земля - щедрість, а люди - добрі слова. Лебединого віку, солов'їного співу, журавлиного злету!
Тебе раді ми вітати, і дякуємо богу, що ти у нас є, хай сили й здоров'я тобі він дає. Бажаємо, щоб мрії збувались, щоб доля доброю була. Удача всюди усміхалась, в душі завжди весна цвіла.
Вітань на світі є багато, Лічить їх часу не стає. Із святом я тебе вітаю, Люблю таким, яким ти є.
Хай у день такий приємний Співають і пташки, і квіти. І щастя цілі оберемки Від нас, як щирий дар, прийми ти!
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Любов людська хай завжди тобі світить І серце радістю співа. Для тебе – всі найкращі квіти І найласкавіші слова. Здоров'я зичимо навік, На все життя добра бажаєм щиро, Щоб радісним і довгим був твій вік, З добром, любов’ю, спокоєм і миром.
У день, коли ви в світ прийшли, щоб жити, Бажаєм, щоб прийдешнє майбуття Дало снаги вам світ любити, Бо найцінніше в світі – то життя. У вас попереду ще розквіт вмінь і сил, Всіх благ земних, здоров’я і натхнення, Хай світить вам небесна височінь І Боже вам щодня благословення.
Хай цвіте, не в’яне із роками доля, Хай вам100 років зозуля накує. Від землі вам – сили, від води – здоров’я, І добро від сонця хай Господь дає.
Ми достатку бажаєм, любові, Хай щастить вам завжди у житті, Хай невдачі і зло випадкове Не спіткають вас на путі. Немає кращого за цвіт світлий цвіт весняний, Немає кращих літ за молоді, Тож будьте завжди здорові і кохані На все життя, відміряне вам.
Щоб горе і смуток ваш дім обминали, Щоб сонечко ясне завжди вам сіяло. Щоб були здорові, щоб були щасливі І років багато – багато прожили. Хай Господь вас оберігає Від зла, хвороби і журби, А Матір Божа добро посилає Сьогодні, завжди, на віки.
--------------------
Літній колос дозріва для хліба, Для краси народжується квітка, Для води народжується риба, Для польоту – лебідь і лебідка. А людина – для добра і щастя, Тож прийміть від нас вітання, І нехай, неначе в добрій казці, Сповняться усі ваші бажання.
Хай весною з яблуневим цвітом, Полум’ям з червоних квітів – літом, Восени з багряним листопадом, А зимою з тихим снігопадом В руки ваше щастя прилетить.
Хай доля дарує вам довгого віку, Добре здоров’я і щастя без ліку, Хай обминають ваш дім тривоги, Цвітом і рястом проляжуть дороги. Нехай душа у вас ніколи не старіє, На білій скатертині буде хліб і сіль, Своїм теплом вас завжди сонце гріє, Й слова подяки линуть звідусіль.
Бажаємо вам радісних днів на весь вік. Прийміть же вітання сердечні І побажання многая літ. Прожито не так вже багато, Та стільки зуміли сягнуть, Нехай же у вашу світлицю З добром і любов’ю всі йдуть.
Зичимо здоров’я з дзвінкої криниці, Хліба запашного із карпатської пшениці, Рум’янців від калини, щастя кожної днини. Хай Матір Божа вас до себе пригорта, А доля, подарована від Бога, Цвіте трояндами на многії літа.
--------------------
Нехай рікою ллється щастя вам, Щоб цю ріку ніхто не зупинив, І доля промінь посилає там, Де смуток все вам заступив, Хай завжди сяє сонце золоте, А зорі вам приносять радість.
Живіть щасливо сотню літ На втіху всій своїй родині, Хай Бог береже вас від бід У нашій славній Україні. Тож хай міцним здоров’я ваше буде І в радості минають ваші дні, Хай довго стукає ще серце в грудях На щиру втіху всій вашій сім’ї.
Дай же, Боже, в добрий час, Щоб добро гостило в вас. Зичимо сили і гаразду, Щоб прогнали всю біду, Не журби, але забави, Не упадку, але слави. Щоб вас Бог в опіці мав, Всяку напасть відвертав.
Хай легко працюється, гарно живеться, Хай доля щасливо до вас усміхнеться. Хай люблять вас рідні, шанують всі люди, Хай щедрим на сонце вам день кожен буде. Здоров’я в поміч, щастя в порятунок! Дай, Боже, довгий вік усім вам у дарунок.
Здоров’я зичимо міцного І просимо Бога, щоб завжди Давав вам втіху й до порога Не допускав журби й біди. Хай зірка з неба в день вашого свята Несе лиш радість до вашої хати. Багатства від долі, потіхи від світу, І щастя бажаємо на многії літа.
--------------------
Прийміть у цей день вітання найкращі, Бажаєм здоров’я, любові і щастя. Щоб лихо й тривоги вас обминали, Зозуля сто років життя накувала. Бажаємо щастя, радості, добра, Нехай печаль до вас дорогу забуває І вогник домашнього тепла Вашу сім’ю надійно оберігає.
Бажаєм вам, щоб доля дарувала В осіннім сонці весняне тепло, Щоб ваша молода душа співала, А для печалі місця не було. Бажаєм вам, щоб кожне починання Було успішно втілене в життя, Нехай людська повага і визнання Крокують поруч з вами в майбуття.
Хай серце ваше завжди щедрим буде І широко відкрите для людей, Хай молодеча сила сповнить груди Додасть наснаги і нових ідей. Хай нещастя ваш дім обминає, А добро лиш ступа на поріг, Людська шана й любов прихиляє Срібні зорі до ваших доріг.
Нехай вам Бог зішле здоров’я й сили, Весна дарує молодості цвіт, Щоб ви добро на цій землі творили З любов’ю в серці ще багато літ!
Хай будуть із вами здоров’я і сила, Хай доля буде ласкава і щира, Щоб ніколи не знали ви втоми, Хай мир і злагода будуть у домі. Хай Господь дарує надію й тепло На довгі літа, на щастя й добро.
--------------------
У житті нехай все буде, що потрібно, Без чого не складається життя. Любов, здоров’я, щастя, дружба Та вічно нестаріюча душа. Любові вам і злагоди в родині, Не знати горя, смутку і біди, Хай прибуває щедро вам щоднини Із сонця й вітру, із роси й води.
Нехай вас Бог благословля І від людей вам буде шана, А щедра матінка – земля Дає наснагу вам щорана. Ми достатку бажаєм, любові, Хай щастить вам завжди у житті, Хай невдачі і зло випадкове Не спіткають вас на путі.
Хай барвистим цвітом шлях життя рясніє, Сповняться найкращі, заповітні мрії. Як вода джерельна будьте ви здорові, Хай сіяють очі, не хмуряться брови, Хай пливуть у серці почуття високі, Хай життя дарує сто щасливих років.
Нових вам днів, нових щасливих літ, Хай душу завжди осяває мрія. Хай будуть завжди рідні й друзі біля вас, Та завжди поруч – і любов, і згода. І в добрий день вам нині, в добрий час, З роси й води, як мовиться в народі!
У день ваших уродин Бажаємо настрою гарного, Здоров’я міцного, щастя рясного, Неба блакитного, сонця привітного. Нехай пісні всі милозвучні Для вас лунають знов і знов, Хай будуть в серці нерозлучні Надія, віра і любов.
--------------------
Роки летять, мов лебеді у вирій, життя іде – його не зупинить. Прийміть вітання наші щирі – до років ста вам зичимо прожить. Хай будуть поруч віра і надія, як два крила, що впасти не дають, І сам Господь, по милості, наділить ще довгих літ, що сонцем виграють. Хай Матір Божа вас охороняє, в душі панують мир і доброта, Ісус Христос здоров’я посилає на многії і благії літа.
Наш (наша) рідний(рідна) вітаємо тебе з днем народження. Бажаємо всього найкращого. Нехай все життя твоє буде щасливим, радісним, дуже і дуже легким. Довгим, як сонячний промінь, красивим і, як дитинство – завжди золотим. Нехай чекають тебе лиш теплі слова і серце ніколи твоє не плаче, а голова нехай крутиться лиш від щастя, любові і удачі. Хай Бог тебе береже.
Стелися, доле, через все життя, лише добром для доброї людини, На довгий вік, на многії літа, на шану від людей й тепло родини. Нехай наснаги додає життя, десятки літ і мріяти, й творити. Хай ваша чуйність, щедрість, доброта вам допоможуть до ста літ прожити. Хай Матір Божа береже вас від тривог, хай многії літа дарує Бог!
--------------------
Сили Дніпрової Вдачі чудової Великих надій І здійснення всіх ваших мрій!
Нехай крокує з долею твоєю Безмірне щастя і іскристий сміх Нехай життя так ніжно розквітає Щоб сипалися зорі біля ніг твоїх
Нехай тобі сміється небо Поля розлогі колосом цвітуть Нехай червоні ягоди калини Твою щасливу осявають путь
Горя тобі не знати, Щастя, як квіти збирати Щоб була ти здорова, Як зима в горах Щоб була ти багата, Як земля-мати Щоб до хати у віконце Тобі світило щастя й сонце. Вдень - сонце, а вночі - зорі Щоб втікало від тебе горе Щоб у щасті й долі світа Ти прожила многа літа!
Твої очі - небо чистої блакиті Сині, мов волошки в житі І ясні, немов озерця літні Ласкаві, ніжні і привітні
--------------------
Бажаю, щоб сонце тобі посміхалось І радість потоком лилась Бажаю, щоб горе тебе не торкалось І мрія в житті щоб збулась
Хай буде все, мороз і вітер, Зима заміниться весною А якщо стане тяжко жити То знай, що ми завжди з тобою
Бажаю щастя, добра і тепла Хай будуть достаток і гарні діла До сотні літ щоб дожить довелось Усе, чого чекалось в житті, щоб збулось Від щирого серця бажаю здоров'я Без нього не милі всі інші діла, В здоров'ї - багатство, і радість, і сила І більшого щастя на світі нема.
Нехай волошками цвітуть яскраві ранки Нехай здійсняться тисячі бажань Щоб доля дарувала щастя та здоров'я Ні грама бід, ні капельки страждань
Хай пахучим літом стелиться дорога, Хай відходять в далеч горе і біда, Нехай буде щастя та міцне здоров'я Радість і удача на многії літа!
--------------------
Нехай цей день наповниться красою, Святковим настроєм всміхається життя, А доля щастям, радістю, весною Й щедротами наповнює буття ! Нехай для тебе ранки розквітають, На добру долю з неба падають зірки, Палке кохання юне серце зігріває І сонце промені дарує на віки. Краси, насолоди і вічної вроди, Від Бога - здоров"я і сил - від природи. ***
Нехай Тобі вічно всміхається доля, Несуть тільки радість майбутні роки. Хай щастя й здоров"я не зрадить ніколи, Збуваються мрії, бажання й думки. Трояндами врода хай довго ще квітне, Усмішка весела цвіте на устах, І тільки все добре , хороше, привітне Завжди переходить в майбутньому шлях. Бажаю не знати недуги і втоми, Доводити справи свої до кінця, Нехай повсякчас Тебе в рідному домі Завжди зустрічають кохані серця. Хай Матінка Божа від зла захищає Тебе кожен день , як молитва свята , Христос хай здоров"я Тобі посилає На довгі , щасливі і благі літа!!!
Нехай цей день наповниться красою, Святковим настроєм всміхається життя, А доля щастям, радістю, весною Й щедротами наповнює буття ! Нехай для тебе ранки розквітають, На добру долю з неба падають зірки, Палке кохання юне серце зігріває І сонце промені дарує на віки. Краси, насолоди і вічної вроди, Від Бога - здоров"я і сил - від природи. ***
Я Тебе вітаю, з великим святом Я Тобі бажаю, радості багато Хай сміється сонце, з голубого неба І троянда перша, зацвіте для Тебе Хай в житті Твоєму, горя не буває На устах усмішка, маком розцвітає Хай для Тебе гарна, буде кожна днина Дорога ***, будь завжди щаслива.