Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Крем яєчний
Оксана4209
17 квітня 2011 17:19
Повідомлення #1


Молода господинька
  • 34

Репутація: 159
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 215
Реєстрація: 22.01.2011

ICQ:--

Бали: 712
Крем яєчний

Складники: 10 яєць,1ст. молока,300гр. масла,2ст. цукру, 1ст.л.муки,40гр. желатину, 150гр.води.
Приготування: 10 жовтків розтерти з 1ст. цукру, долити молоко і додати муку. Заварити на водяній бані до загустіння і охолодити. Збити з 300гр. масла.
10 білків збити на штивну піну поступово додати 1ст. цукру. Желатин розвести в теплій воді, настоювати 40хв.,потім підігріти до кипіння, охолодити і вимішати з білками. Додати жовткову масу. Перемащувати.
Ідеально підходить до бісквіту. На смак як суфле.
Перейти на початок сторінки
Світлана Палюха
8 лютого 2012 18:12
Повідомлення #2


Молода господинька
  • 34

Репутація: 60
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 134
Реєстрація: 6.11.2011

ICQ:--

Бали: 340
Цитата: Оксана4209
Крем яєчний

А в мене є такий рецепт яєчного крему, але він з кавою
Крем яєчно - кавовий
3 яїчка
300 гр цукру
300 гр масла
1 ст л кави
Збиваємо білки, додаємо жовтки та цукор (як на бісквіт), варимо на малому вогні до загустіння,помішуючи (не кипятити). Коли маса остигне, збиваємо масло і по ложці додаємо заварної яєчної маси. Окремо розводимо каву та кілька крапель води, щоб вона розчинилась, добре вимішуєм. Додаємо каву до крему, збиваємо. За бажання можна додати алкоголь.
Перейти на початок сторінки
Іванка
8 лютого 2012 20:06
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
Світлана Палюха,
А білки,як збити на круто?
У мене також є схожий рецепт який мені дуже подобається
Я десь читала на просторах інтернету ,що яєчно- кавовий крем саме найкраще підходить до торта "П яна вишня " :winked:
Перейти на початок сторінки
Іванка
8 лютого 2012 20:08
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
Оксана4209,
Гарний тортик ! такий жовтенький :smile: напевно яйця домашні
Перейти на початок сторінки
Світлана Палюха
9 лютого 2012 00:06
Повідомлення #5


Молода господинька
  • 34

Репутація: 60
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 134
Реєстрація: 6.11.2011

ICQ:--

Бали: 340
Іванка,
Цитата: Іванка
А білки,як збити на круто?

Так, збиваємо як на звичайний бісквіт, тоді по рецепту варимо на водяній бані, але я варю на малому вогні.
Перейти на початок сторінки
ssaazzoonn
9 лютого 2012 09:05
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 421
Група: Кондитер
Повідомлень: 1087
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 963
Цитата: Оксана4209
Крем яєчний
:winked:
Перейти на початок сторінки
ІНЕСА
9 лютого 2012 10:38
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
Я якраз на ці вихідні пекла бісквіт ,а всередині був цей крем.Я би це назвала пташине молоко.Воно дуже смачне. :winked:
Перейти на початок сторінки
 
« · Креми · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 11:12

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 40
Гостей: 34
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100