Смачний, ніжний гарнір. Особливо підходить до смаженої курки. Рецепт з кулінарної телепередачі, на жаль не можу згадати з якої саме
.
1. Корінь селери - 1 шт.,
2. Часник - 2 зубчики,
3. Вершки 15% - 200 мл.,
4. Сіль, мелений зелений перець за смаком,
5. Оливкова олія - 4 ст. ложки.
Форму для запікання застелити фольгою так, щоб фольга виходила за краї форми. Селеру порізати кубиками, висипати в форму, часник порізати пластинками, додати до селери. Посолити, поперчити за смаком, полити оливковою олією. Все залити вершками. Краї фольги замкнути в конверт. Запікати в духовці при 200 гр. хвилин 35. Коли селера не стане м'якенькою - збити блендером в пюре. Подавати як гарнір до страв з м'яса, риби.
Смачного.