Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Медівник, випічка
marynovychss
28 лютого 2010 16:02
Повідомлення #1


Молода господинька
  • 34

Репутація: 137
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 281
Реєстрація: 1.02.2010

ICQ:--

Бали: 320
Складники :
400г штучного меду,
250г цукру,
150г маргарини,
5 яєць,
3 ложки какао,
5 ложок коньяку,
0,5кг муки,порошок до печива,прянощі(ваніль,кориця,імбир)-усього разом 1-1,5 чайної ложечки.
Крем :
Варене згущонне молоко збити з маслом, додати коньяк.
Приготування:
Мед та цукор підігріти, додати маргарин,щоб усе добре розчинилося. Залишити, щоб охолонуло.
Збити яйця додаючи какао та коньяк.
Муку просіяти ,змішати з порошком до печива.З"єднати мед і яйця, а потім досипати потроху муки з порошком до печива.
Тісто вилити у форму.Пекти годину.Як охолоне розрізати на 3 шари.
Я пекла всі три паленички окремо.Перекласти. Зверха залити шоколадною помадкою.
А , ще я його пекла не перекладаючи.Для цього я змішала всі складники, додала порізані горіхи, ізюм, вилила у форму і поставила пекти.

--------------------
Маринович
Перейти на початок сторінки
lana
28 лютого 2010 16:20
Повідомлення #2


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
marynovychss,Рецепт дуже цікавий.
Скажіть, будь-ласка, а чи не можна штучний мед замінити справжнім?
Перейти на початок сторінки
Славочка
28 лютого 2010 18:04
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
і мене теж це цікавить.
Перейти на початок сторінки
marynovychss
28 лютого 2010 22:40
Повідомлення #4


Молода господинька
  • 34

Репутація: 137
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 281
Реєстрація: 1.02.2010

ICQ:--

Бали: 320
Можна замість штучного дати натуральний.Вибачте,що я не написала, що цей рецепт з "Порадника" , я спішила в гості і забула.
А, ще можна до мене на ти.

--------------------
Маринович
Перейти на початок сторінки
marynovychss
9 квітня 2010 14:48
Повідомлення #5


Молода господинька
  • 34

Репутація: 137
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 281
Реєстрація: 1.02.2010

ICQ:--

Бали: 320
Дякую дівчата за ваші теплі слова.Мені завжди чомусь не вистачає часу. Все бігом та бігом , то їсти зварити,то попрати,то поприбирати,то дитину нагодувати,а вона їсть дуже довго, інколи годую цілу годину.
В мене є багато різних рецептів,але їх напевне треба записувати на сайт з фото. В мене є вже деякі фото, не знаю чи вони будуть якісні, але я ще не знаю ,як закинути їх зкамери на комп"ютер, буду просити чоловіка ,щоб допоміг.Ну все бувайте ,я іду прибирати.

--------------------
Маринович
Перейти на початок сторінки
Славочка
24 квітня 2010 23:15
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Медівник пухкий

Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
3 жовтня 2010 22:52
Повідомлення #7


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250

Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
22 лютого 2011 21:05
Повідомлення #8


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163

Сметанник
Перейти на початок сторінки
idianka
28 лютого 2011 12:55
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259



--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Ірця
18 травня 2011 22:41
Повідомлення #10


Молода господинька
  • 34

Репутація: 180
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 151
Реєстрація: 12.12.2009

ICQ:--

Бали: 963
Медовик на сметані


250 г меду
мука (скільки забере,тісто має бути як густа сметана)
250 г масла
250 г цукру
6 яєць
500 г сметани
100 г посічених горіхів, по чайній ложці кориці і соди

Розтерти масло з цукром і жовтками, влити ще теплий, зварений з корицею, мед, знову розтерти, додати сметану, всипати муку, соду, вимісити до густоти сметани і розтерти до появи бульбашок. Додати окремо збиті білки і посічені горіхи. Вилити масу в форму,застелену пергаментним папером (змастити жиром) і поставити у не дуже гарячу духовку. Коли тісто підійде, температуру збільшити і випікати годину. Виймати з форми холодним.

P.S. Форма на медовик була велика 32х24, пекла в новій духовці ( електрична,та що вбудована),бо маю просту стару і не розрахувала час,дала при збільшенні температури 200 градусів і понадіялася на годину,як і вказано в рецепті,але він спікся набагато швидше,тому зверху трохи пригорів. Рецепт переписала колись з газети "Нова тернопільська газета"

P.P.S. Вийшов дуже смачний,пухкий і навіть вологий.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 17:31

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 98
Гостей: 88
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100