Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Крушак
уляночка
16 травня 2009 14:43
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785

КРУШАК


Рецепт розрахований на протвень сучасної духовки.

2 скл цукру
2 яйця
6 скл муки
2 пачки маргарину
2 пач порошку до печива
сіль
густе повидло,джем
цедра лимона

Цукор добре розтерти з яйцями в окремій посудині. в другій мисці змішати муку, порошок до печива, цедру, сіль. До того натерти на грубій терці охолоджений маргарин. Добре посікти з мукою. Додати яйця. Вимішати. Поділити на 2 частини - одна більша. Добре охолодити. Більшу частину натерти на низ, наверх повидло,наверх знову потерте тісто.
Пляцок пекти на змащеному жиром папері для випічки.
час випікання - 30- 40 хв до золотистого кольору. Температура - 180"С.
Коли спечеться - охолодити і нарізати на квадратики. Зберігати в закритій посудині.
P.S цей рецепт добрий тим, що він довго не псується і стає ще смачнішим, коли настоїться.
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
16 травня 2009 14:50
Повідомлення #2


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
А котрий то такий противень, який на сучасну духовку? :lol: Бо в мене середня, не стара і не нова

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
уляночка
16 травня 2009 15:50
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Я про теперішні духовки. Бо в моєї тьоті ще стара плита з духовкою - то дуже вилика. Так само і в бабусі. wink тоді до тої порції треба ще додавати тіста.
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
16 травня 2009 17:21
Повідомлення #4


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Ясно) Мені треба деколи великого пляцка, а стара бритванка від старої духовки ні лізе, паршивка))) Якісь малі тепер ті духовки стали робити, то так аби ми менше їли напевно lol

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
 
« · Пляцки  · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 грудня 2025 19:20

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
удаление битума обезжиривателем
  Пише Shinergyhyj (Сьогодні, 17:16)
химчистка минск авто цены
  Пише Shinergybln (Сьогодні, 13:51)
очистка ржавчины с кузова автомобиля цена
  Пише Shinergyyxi (Сьогодні, 11:19)
уход за зимними шинами
  Пише Shinergyvdi (Сьогодні, 08:38)
полировка фар в минске цены фрунзенский район
  Пише Shinergycvj (Сьогодні, 05:34)
химчистка салона автомобиля в минске цены фрунзенский
  Пише Shinergydiv (Сьогодні, 05:14)
химчистка авто паром минск
  Пише Shinergyncp (Сьогодні, 05:13)
Як додати фото?
  Пише MiriS (5 грудня 2025 19:00)
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 19
Гостей: 12
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100