Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Фаршировані печериці
gutka
27 квітня 2010 22:06
Повідомлення #1


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Фаршировані печериці

Перейти на початок сторінки
Іванка
4 травня 2010 16:58
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
Фаршировані печериці
Перейти на початок сторінки
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
30 серпня 2011 22:18
Повідомлення #3


Одна така...
  • 51

Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010

ICQ:--

Бали: 1275
Грибочки в снігу


-250гр. шампіньйони
-2 цибулини
-2 яйця
-1 сухий ломтик батону
-50 гр. майонезу
-50 гр. молока
-зубець часнику
Звариити яйця, гриби вимити ,відділити ножки від шляпок, обжарити в олії мілко нарізані ножки грибів і цибулю, додати жовтки розмягчені вилкою і ломтик батону(його попередньо розмочити в молоці і віджати). Все перемішати .Додати спецій ,нафарширувати шляпки грибів ,зверху намазати майонезом і накрити ломтиками твердого сиру. Запікати в духовці 10-15хв на маленькому вогні .Гриби виложити в тарілку і посипати тертим білком і часником, подавати гарячими.
Рецепт з записника .Вже й не памятаю звідки стиряла рецепт :smile:

Пи. Си. Я все яйце давала всередину ,бо не для святкового столу робила, аби не засохло :smile:

--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Перейти на початок сторінки
lana
22 жовтня 2011 01:57
Повідомлення #4


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Печериці фаршировані ( з шинкою).

Фаршированих печериць на нашому сайті я знайшла 4 чи 5 рецептів. Хочу додати й свої 5 копійок.

У шляпки накладаємо фарш:
дрібнесенько посічені ніжки грибів+ дрібно- дрібно порізані цибуля та шинка ( спасерувати); Запікати у духовці (на невеликому вогні) хвилин 15 (протвень попередньо змазати олією)

Коли охолонуть, змазати легенько майонезом, покрити пластинкою помідорчика, на якому корнетиком ( я відрізала кутик у кефірного пакета ) видавити цяточки. Гарно виглядають на листях салату

Перейти на початок сторінки
tay
26 січня 2012 20:41
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 515
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 658
Реєстрація: 27.10.2011

ICQ:--

Бали: 1927
Шампіньйони фаршировані.

На "Дрімфуді" є багато рецептів фаршированих печериць, але на такий я здається, не натрапляла. Рецепт знайшла на просторах інтернету...

10 шт. великих печериць
1 шт. середня цибулина
2 ст.л. сметани
150 гр. сиру
1 щіпка солі
1 щіпка меленого чорного перцю

У грибів видалити ніжки і дрібно нарізати, змішати з нарізаною цибулею і обсмажити до м'якості (посолити). Додати сметану, перемішати, тримаючи на вогні хвилину. Додати в суміш пару столових ложок натертого сиру, поперчити. Отриманою масою нафарширувати шапочки. Покласти все це добро у форму (в мене була склянна посудина), посипати тертим сиром, долити водички десь на сантиметр і поставити в розігріту до 200 градусів духовку на 25 хвилин. Сир повинен зарум'яниться.
Смачного! :winked:


--------------------
Чудеса трапляються! Треба лише їх запросити траплятися до себе!
Перейти на початок сторінки
Світлана Палюха
28 липня 2012 09:35
Повідомлення #6


Молода господинька
  • 34

Репутація: 60
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 134
Реєстрація: 6.11.2011

ICQ:--

Бали: 340
В мене такий рецепт
Фаршировані печериці
Гриби помити ,почистити ,відділити ніжки від шапочок.
Шапочки нафарширувати м"ясним фаршем. Фарш готуємо як для пельменів:
фарш, яйце, трошки води, сіль і перець, цибуля на дрібній терці або через часникодавку
Шапочки макати в муку потім у збите яйце і обжарити на сковороді в олії з двох сторін.
З ніжок зробити підливку.
Ніжки порізати, підсмажити на вершковому маслі разом з цибулею. Коли підрумяниться, додати трошки муки, сметану ще трохи вершкового масла, спеції: сіль ,перець, перець духм'яний, лавровий листок і тушкувати до готовності.
Фаршировані шапочки залити грибною підливкою і протушити 10-15 хв
Рецепт з інтернету, і подобаэться мені найбільше.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 17:33

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 103
Гостей: 93
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100