КРУШАК
Рецепт розрахований на протвень сучасної духовки.
2 скл цукру
2 яйця
6 скл муки
2 пачки маргарину
2 пач порошку до печива
сіль
густе повидло,джем
цедра лимона
Цукор добре розтерти з яйцями в окремій посудині. в другій мисці змішати муку, порошок до печива, цедру, сіль. До того натерти на грубій терці охолоджений маргарин. Добре посікти з мукою. Додати яйця. Вимішати. Поділити на 2 частини - одна більша. Добре охолодити. Більшу частину натерти на низ, наверх повидло,наверх знову потерте тісто.
Пляцок пекти на змащеному жиром папері для випічки.
час випікання - 30- 40 хв до золотистого кольору. Температура - 180"С.
Коли спечеться - охолодити і нарізати на квадратики. Зберігати в закритій посудині.
P.S цей рецепт добрий тим, що він довго не псується і стає ще смачнішим, коли настоїться.