Салат "Квасолька"На перший погляд здається несподіваним набір складників, але то тільки до першої ложки, потім відчуваєш досить логічний і збалансований смаковий букет!
0,5 банки консервованої квасолі
0,5 банки кукурудзи
1 невелика баночка шпротів
сухарики з чорного хліба, зроблені самостійно ( купованих не признаю)
мариновані грибочки, десь третина банки, об"ємом 480 мл. ( в мене - "Грибочки з бочки")
можна ще твердий сир, біля 100гр, ( я не давала)
1 зубчик часнику або часнична сіль, якщо часник видається вам надто нав"язливим
З квасолі та кукурудзи зцідити рідину, шпроти нарізати невеликими шматочками, гриби можна порізати, а можна залишити цілими, якщо мілкі. Зі шпрот злити масло, полити ним сухарики. Часник розчавити. Все з"єднати. Подавати якомога швидше, поки сухарі не розмокли. Заправити майонезом за смаком . На разі настрою на майонез в мене не було, тому - без майонезу.