Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 МК торт "Мішок з грошима", Покрокове приготування торта-мішка!
мари4ка
29 грудня 2010 01:48
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
А ми продовжуємо навчатись робити шедеври:)
Тут покажу вам,як я роблю торт "МІшок з грошима.Виникнуть якісь питання запитуйте!
Я так подумала,що цей МК пригодиться перед Новим Роком)))Дуже актуальний подарунок!Та ще й замість грошей можна покласти різні зроблені з мастики подарунки,цукерки і вийде мішок з подарунками!
Перейти на початок сторінки
мари4ка
29 грудня 2010 02:20
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Отже поїхали)):
Печемо декілька круглих коржів,перемазуємо,щоб вийшов високий торт.Коли торт застигне в холодильнику,обрізаємо боки,так,щоб він мав трохи випуклу форму.Обрізки перемішуємо і викладаємо на верх торта шапочкою.Відправляємо знову в холод,щоб торт застиг

як завжди обмащуємо торт кремом під мастику і гарно його вирівнюємо

готуємо мастику коричневого кольору,розкачуємо,і обрізаємо так,щоб вийшов прямокутник

робимо трафарет на мастиці за допомогою сітки(хто яку має,можна антимоскітною)

відправляємо торт на центр мастики і змащуємо боки водою ,щоб їх склеїти

склеюємо бока(ніби зшиваємо мішок)

шпашкою робимо строчку

викладаємо гарно складки і вивиртаємо кінці

готуємо шматочок тканиниі закриваємо нею дирку

вирізаємо шматочки тканини іншого кольору,щоб зробити латки

приклеюємо латку на мішок і впихаємо в неї монетку

качаємо джгутик,обвязуємо ним мішок і викладаємо в нього валюту:)

до горілки додаємо капельку коричневого барвника і змащуємо торт

Позакінчували всі деталі і наш тортик готовий


Вибачайте за якість фото,робила ввечері та ще й поспішала feel Але вже дуже хотіла показати цей МК,бо може комусь до Нового Року знадобиться!
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
29 грудня 2010 09:03
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Мари4ка, молодчинка winked
Перейти на початок сторінки
oksenya75
29 грудня 2010 10:17
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 303
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 619
Реєстрація: 23.09.2010

ICQ:--

Бали: 1381
Дуже хороший МК! Так все легко виглядає. Але то лиш добре чужими руками жар загрібати))) Сам як почнеш робити, то намучишся порядно)))
Перейти на початок сторінки
utya
29 грудня 2010 10:30
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 310
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 787
Реєстрація: 16.11.2010

ICQ:--

Бали: 2037
Вибачте за запитання, але навіщо горілкою змащувати торт?? Для блиску??
Я все дивлюсь на фото тортиків.... і дивуюсь... чому вони так виблискують... У мене чомусь вже дуже матовим він вийшов
Підкажіть будь-ласка
Перейти на початок сторінки
мари4ка
29 грудня 2010 10:45
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Цитата: oksenya75
Але то лиш добре чужими руками жар загрібати)))

oksenya75,то лиш очі бояться,а ручки все зроблять!)))
Хто не рискує,той шампанського не пє)))Такщо пробуй-у тебе все вийде!!!

Цитата: utya
Вибачте за запитання

Вибачатись нема за що,та темка для того створена,щоб запитувати і навчатись!
Цитата: utya
навіщо горілкою змащувати торт??

Так-це для блиску!
Перейти на початок сторінки
Zainka
29 грудня 2010 11:51
Повідомлення #7


Молода господинька
  • 34

Репутація: 219
Група: Кондитер
Повідомлень: 123
Реєстрація: 16.09.2010

ICQ:--

Бали: 748
Мари4ка, як завжди на висоті!!! І як завжди надзвичайно зрозумілий і детальний МК. Дякую що ділишся своїм знанням belay
Перейти на початок сторінки
vitamaks
29 грудня 2010 11:57
Повідомлення #8


Молода господинька
  • 34

Репутація: 32
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 45
Реєстрація: 29.06.2009

ICQ:--

Бали: 218
Марічко велике дякую за МК , дуже гарно!!!
Перейти на початок сторінки
galina27
29 грудня 2010 12:55
Повідомлення #9


Молода господинька
  • 34

Репутація: 133
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 247
Реєстрація: 2.11.2010

ICQ:--

Бали: 507
Марічко, величезне спасибі за МК!!!!!! Я якраз хочу зробити мішка на Новий рік.
Перейти на початок сторінки
наТуся
29 грудня 2010 13:11
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: 579
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 576
Реєстрація: 30.11.2010

ICQ:--

Бали: 1835
мари4ка велике Дякую за МК, все дуже деталізовано і гарно описано 1f7

--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




23 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 23)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 00:10

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 94
Гостей: 79
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100